Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kidebr Aimbot (V1.3.37)

Norrin_^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działający aimbot dla najnowszej wersji aIW :P Działa w 100% !!!

Konfiguracja:

beztytuu2eo.th.jpg

beztytuuoa.th.jpgbeztytuu1p.th.jpg

Aimota uruchamiamy przez naciśnięcie HOME !

Download:

http://www.multiupload.com/05V0J61727

Lub Kliknij Tutaj

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=556250988d51685e86854dd9ac94ca52e01a6e0d5c989f7e1173b2b5e5acb6ef-1290538780

Lub Kliknij Tutaj

Nick w MW2 [R]a[C]e[Z], osobiście nie używam żadnych dopalaczy :D Bo po co ;]

us4l.gif

eragon68.png

nfsw_NORRINPL.png

78362566.gifPiszę poprawnie po polsku. 78362566.gif

Pomagam, bo lubię. Jakieś pytania? PW.

Opublikowano

Wypakowywujesz wszystko na pulpit. Z folderu Kidebr Aimbot też wszystko możesz wypakować (ew. możesz tylko mw2hook.dll). Włączasz ten BC Injector, czy jakoś tak. Pod napisem DLL wybierasz [...] i wybierasz lokalizację pliku mw2hook.dll (w moim przypadku: C:\Users\Astvill\Desktop\mw2hook.dll) . Następnie pod napisem Process na dolnym pustym pasku wybierasz (wpierw rozwijasz) proces iw4mp.dat (gra musi być włączona...), i klikasz INJECT. Podczas gry wciskasz HOME i wybierasz opcje które chcesz mieć (wybieranie: strzałka w górę i w dół - przemieszczanie się pomiędzy opcjami, strzałka w prawo - Zatwierdź wybraną opcję)

Liczę na minusy :D

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Fajny, ale radar 2d trochę lipny :>

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Ważne że aim działa :P

us4l.gif

eragon68.png

nfsw_NORRINPL.png

78362566.gifPiszę poprawnie po polsku. 78362566.gif

Pomagam, bo lubię. Jakieś pytania? PW.

Opublikowano

Bardzo dobry cheat, ale jeżeli ktoś mógłby mi powiedzieć jak zrobić taki config żeby nie było za bardzo widać tego aima ? :)

aha.

Opublikowano

Też dostałem bana za to ale i tak dalej gram :P polecam go wszystkim ;) Jeśli ktoś niewie jak grać na zbanowanym alterze to proszę pisać na PW wszystko wyjaśnię :P

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

Hmm a jak to auto celowanie pieprzone w aimbocie wyłączyć bo mnie wkurza niedość że sie trafic nie da bo cel ucieka a celownik sie zawiesza to jeszcze na maxa wkurza ;/ pls o pomoc

Opublikowano

Wciskasz Home, wchodzisz w AimBot, i wciskasz tyle razy strzałkę w prawo, aż pierwsze pole nie będzie zaznaczone... -.- Takie to, ku**a, trudne?

(Jeśli jakoś źle napisałem, to po prostu wyłącz to tak samo, jak ku**a włączyłeś)

Albo po prostu, ku**a, zrestartuj grę (i nie włączaj tego, ku**a, kolejnym razem, jak Ci nie działa).

Wkur***eś mnie takim tępym pytaniem. -.-

Opublikowano

Głupi nie jestem i normalnie włączam i samo mi przeciwnika jakby nakierowuje i nie przeklinaj bo to jedynie swiadczy o twej glupocie dzieciaku jak trudno odopowiedziec to nie pisz.A tepy to ty jestes

Opublikowano

:)

W twojej wypowiedzi nie zauważyłem nic, oprócz biednych ripost (i niezbyt ją zrozumiałem :()... Skoro ci działa, to w czym problem? Napisałem jak wyłączyć...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Up czytaj regulamin - można nie odświeżać do 7 dni temat w którym nie było odpowiedzi .

/Close

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...