Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z WR

xXxRZAxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc jak chce włączyć WarRock np wpisuję dane wiecie ID i Hasło to nie chce mi się on zalogować :/ proszę o pomoc kto pomoże ma 5*

Pozdro For All
Opublikowano

No i problem że nic nie chce mi się zalogować próbopwałem 3 konta i nic tak jak wpisuję dane wiesz Id i Hasło tak widać

Pozdro For All
Opublikowano

ja tez tak mam wpisuje haslo i ID i potem nie da sie kliknąć OK zeby sie zalogowac prubowalem wlaczyc i wylaczyc warrocka ale nic nie daje...i nie da sie zalogowac...Reset kompa nie pomaga...

Opublikowano

No tak jak ja nic a nic to samo jak wtedy

@Edit sorry za to żę napisalem 2 Razy to samo ale ja myślałem że 1 napisałam Sorry

Pozdro For All
Opublikowano

Może warna dostałes...

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

Kurwa Co Jest ( sora za wyrazenie ale... ) Na koncie na ktorym nigdy nie hackowalem mam locked jak sie zaloguje na strone ;d kur** 27lvl poszedl w pizdu !! ;/

@Edit

Ej Na Stronce Pisze : Acct. Status: Locked to co to oznaza ban czy co? ;d

@Edit

ja pierdole !!!! mam Jeszcze Silver Na 12 Dni !!! -.-

ferrari-california-2009.jpg

możecie mi już zdjąć ostrzeżenie? :DD minął rok...

Opublikowano

Najczęstszą przyczyną tych banów jest Power Leveling (gra na flagi). Ale jest również tak, że K2 po prostu banuje niektóre konta z byle powodu (bez powodu)... Ale tak mi się zdaje, że w następnej aktualizacji to poprawią.

Opublikowano

Ale Nie Rozumiem Czemu Banuja Tych Co nigdy Nie Cheatowali?? Troszke Bez Sensu Straca PRzez To Graczy I Coo Za Tym Idzie Pieniadze Z Ykupionych premium....

ferrari-california-2009.jpg

możecie mi już zdjąć ostrzeżenie? :DD minął rok...

Opublikowano

Wkurwiony jestem bo też straciłem 2 konta :/ Jebie K2 bo właśnie se kupiłem promokoda i gdzie mam kurwa aktywować ??!! Teraz mogę se go w dupe wsadzić :/ Jebane w dupe K2

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

M@niek jakby coś to sprzedasz na allegro, a tak do tematu to albo K2 coś kombinują, albo coś się zjeb... z hackshield'em i banuje ludzi. NIc nie mozą zarobi tylko wysłać ticketa i czekać aż odbanuja konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...