Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolecjonowanie Hot Wheels.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko .

Mam pytanie czy zbieranie ciągle hot wheels w wieku 12-14lat to źle ?

Bo ja zbieram mam same limitowanie ; )

Powiedziałem koleżankom to mnie wysmiały xDD

Mówcie ty też zbieracie ; )

Ja moge wstawić fotki moich fajnych autek ; p

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Jeśli kolekcjonujesz..coś takiego to nie chwal sie publicznie...bo wiadomo jaka bedzie reakcja może 20% tylko nie będzie sie śmiało ;)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Niebawie się ..

Mam specjalną pułkę na samochody.

Jak będa sie ze mnie smiać to i tak to olewam.

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Kolekcjonowanie nie jest złe. Gorzej jeśli się nimi bawisz :O to już jest coś z tobą nie tak xD

ja sie bawie czasem z bratem, jak masz wyobraznie to nawet zapalkami sie na pol godziny zabawisz

Opublikowano

Ja wiem czy to źle, ale ja w wieku 15lat nie chwale sie jakimiś autami tylko z kumplami i kumpelami organizujemy jakąś impreze w piątek wieczór itp.

Chwalisz się, czy żalisz?

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Sam mam pokaźną kolekcję z kolegą. Jak się bawisz (co sam wykluczyłeś wyżej) to źle, a jeśli po prostu kolekcjonujesz to nic w tym złego, to tak jak inni kolekcjonują znaczki, kapsle czy monety tak ty zbierasz samochodziki :D Jak ktoś nie ma tych zainteresowań (nie zbiera czegoś podobnego) co ty to lepiej się mu nie chwalić, bo duża szansa, że cię wyśmieje :)

Ile ich masz? Tak mniej więcej.

Opublikowano

Sam mam chyba z 15.

Ale mam z 9 z zagranicy bo od cioci dostałem xP

a 5 dostałem z konkursu ; ]

1 Dostałem przy zakupie limitowanych butów Adidas xD Hot Wheelsa z logiem Adidas ; ]

78520384107366447872.png