Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Prywatne Serwery I Błąd Log !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio zacząłem grać na prywatnych serwerach gry Metin2, wszystko ok, ale w większości przypadków potrzebowałem kasy, na hwangi itp...

Problem rozwiązywał tak zwany ''Yang Bug'', lecz wiadomo, że aby go urzywać potrzebny jest Kamermod, no więc trochę poczytałem w jakiej kolejności co mam robić, a robiłem to tak:

1. Ściągałem metina z 2008 roku - http://www.easy-share.com/1912817201/Metin2_20080908_

2. Następnie go instalowałem w wybranem dysku [ w moim przypadku jest to dysk E ], no i nie instalowałem żeby się nie spatchował.

3. Potem ściągam kamermoda ze strony www.metin2mod.tk no i instaluje w folderze z metinem.

4. Puźniej ściągnąłem spolszczenie serwera na którym chciałem grać i wklejałem do folderu metina.

5. Ale gdy chciałem włączyć server przez spolszczenie pojawiał się czarny ekran z myszką od priwa, i błąd:

30thxt2.jpg

No i nie mogę włączyć serwera, lecz zauważyłem że gdy nie zainstaluje kamermoda to wszystko działa jak należy, więc moje pytanie jest takie co mam zrobić żebym mógł grać na privach z kamermodem, dodatkowo szukałem już tego w Google, jest trochę tematów o tym błędzie, ale nikt nie umie go rozwiącać. :unsure:

Proszę o porady i pomoc.

PS: Oczywiście jeśli ktoś mi pomoże dam +++++ i 5 xD

Mam Windows 7.

Opublikowano (edytowane)

Pobierz metina z 2010, zainstaluj ale nie patchuj.

Zainstaluj najnowszego metin2mod w folderze z metinem

To jest ukryta treść, proszę

Wklej spolszczenie, uruchom z prawami admina i graj ;)

Ps. linki dajemy w code !! :D

Jak masz link, to przed linkiem wpisz [ code] a po linku [/code ](bez spacji)

Edytowane przez AdamS12
52287137559562145640.png

Opublikowano

O.K, spróbuję ale czy ktoś mógły mi podać link od razu do pobrania metka z 2010 roku ?

Bo jak ja chcę pobrać przez normalną sronę metin2.pl to pisze mi że ''Program Internet Explorer nie może wyświetlić witryny sieci Web''

A internet mi działa o.O