Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skórzana Kurtka I Rękawiczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście wiadomo, że osoby, które potrafią posługiwać się grafiką, potrafiłyby wykonać coś takiego. Rękawiczki i skórzana kurtka... chciałbym coś takiego mieć dla postaci szamana, ale nie chce po prostu mazać czarnym pędzlem, tylko chcę żeby to wyglądało realistycznie. Nie wiem jakie są tutaj nagrody, ale ten kto sprowadzi mnie na dobrą drogę do wykonania czegoś takiego, otrzyma +

Po prostu nie wiem, jak zrobić żeby skórzana kurtka i te rękawiczki leżały na tej postaci, i żeby były realistyczne. Kto mi powie jak to zrobić, serdecznie podziękuję, i może liczyć na każdą formę nagrody z mojej strony

Opublikowano

kup sobie w sklepie.

potem zrub zdjencia i wrzuc na pendrajwa.

zapisz w *.dds i wrzuc na serwer i bendzie cieplo.

albo przyklej kurtke i renkawiczki do monitora.

fak jeee....

Opublikowano

szczerze mowiac nie wiem jak sie projektuje ale wiesz fajny pomysl;] bo fajne pomysly macie ale to albo do pro grafika chyba musisz sie udac;] ale to *:dds to niem co t znaczy ale dowiedz sie zapytaj a moze bedzie cos z tego ja naprawde nie wiem ale musisz miec wzornik do tego;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

musiałbyś wykonać model takiej kurtki w jakimś programie do tworzenia grafiki przestrzennej (3d) np 3ds max (albo jakoś tak. xD), potem dodaćjako nowy item do bazy mysql oraz do clienta, i powinno śmigać.

pozdrawiam.

Bo wena jest... King-Konga! xD

Opublikowano

Pomysł dobry, nawet genialny. Ale do tego naprawdę trzeba świetnego grafika ( najlepiej z zawodu ). Nie sądzę, że znajdzie się tutaj taki, który by to potrafił ( bez urazy, bo wiem, że pewnie tacy są ). Za sam pomysł dam Ci + ;) Pozdrawiam

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

kup sobie w sklepie.

potem zrub zdjencia i wrzuc na pendrajwa.

zapisz w *.dds i wrzuc na serwer i bendzie cieplo.

albo przyklej kurtke i renkawiczki do monitora

Jezeli żartując z innych użytkowników tego forum nabijasz sobie posty no to chyba pomyliłeś fora

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

Powiem tak; musiał byś umieć narysować w 3d a potem namalować wygląd 'kurtki' kolory itp później to podpiąć pod 3d (chyba nikt nie wie jak to zrobić ) Następnie lajtowo do clienta dodac. Ale jak na możliwości polaków to tylko

Wojtuś (pozdrawiam) mógłby sobie z tym poradzić:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png