Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozwiązanie Problemu Chiński Farmbot - Proszę O Przetłumaczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na forum chinskiego farmbota pojawila sie informacja jak odpalac bota prawidlowo aby działał dobrze, oto ten tekst:

From v 4.0 to 4.5 I always had a problem, I can't load the metin2 window with the ''No Actualizar'' for use the metin2 hacks. Many people use this and can't load the window with the bot. The solution is to open the window using metin2.exe , the hacks dont work with the hackshield but the bot yes. If you cant load the Metin2 Window when you open the bot or the bot don't load with your metin2 window you have to use the metin2.exe that you selected in the 1st time you use the bot and update the metin2. I think I explained good. I am Spanish and I don't use good english .Sorry , any question only post it.

Mógłby mi ktoś to zrozumiale przetłumaczyć ? wrzucilem do google translate ale nic z tego nie rozumiem.

Opublikowano

Od 4,0 do 4,5 v Zawsze miałem problem, nie mogę załadować metin2 okno z''nr Actualizar''do użytku metin2 hacki. Wiele osób korzysta z tego i nie może załadować okna z botem. Rozwiązaniem jest otwarte okno za pomocą Metin2.exe, hacki nie pracują z HackShield ale bot tak. Po załadowaniu Metin2 nie może się odtworzyć lub bot bot nie był ładowany z metin2 oknie musisz użyć Metin2.exe, że wybrany w 1. uruchomienie aplikacji i aktualizacji bot metin2. Myślę, że wyjaśniłem dobrze. Jestem hiszpanem i nie pisze dobrze po angielsku.

To moje tłumaczenie

Opublikowano

UP@SZYBSZY

From v 4.0 to 4.5 I always had a problem, I can't load the metin2 window with the ''No Actualizar'' for use the metin2 hacks. Many people use this and can't load the window with the bot. The solution is to open the window using metin2.exe , the hacks dont work with the hackshield but the bot yes. If you cant load the Metin2 Window when you open the bot or the bot don't load with your metin2 window you have to use the metin2.exe that you selected in the 1st time you use the bot and update the metin2. I think I explained good. I am Spanish and I don't use good english .Sorry , any question only post it.

W wersji 4,0 4,5 Zawsze miałem problem nie mogłem załadować okna metin2 by używać hacków. Wielu ludzi używa tego i ni może załadować okienka z botem. W instrukcji pisze że hacki nie chodzą na HS ale bot tak. Po załadowaniu cant Metin2 okna podczas otwierania lub bot bot nie był ładowany z metin2 oknie musisz użyć Metin2.exe, że wybrany w 1. uruchomieniu aplikacji i aktualizacji bot metin2. I powinno działać

Liczę na +

O qrcze - zbieram sorki

Kocham

mpcforum.pl!!!

18706.png

TYLKO GÓRNIK ZABRZE&GKS KATOWICE

KSGKS

Opublikowano

ja ci moge przetlumaczyc ale niejestem mistrzem z angola wiem oco chodzi ale niechce sie osmieszac ;p bo wielu by mnie wysmialo jakby zalowazyli blad eh... n gg moge ci pomoc masz w moim profilu

Opublikowano

2UP.

Tyle to my też wiemy, ale każdy metin2 global w procesach ma metin2client.exe, ale ten bot próbuje odtworzyć metina za pomocą procesu metin2.exe który pokazuje się tylko podczas pathowania metka. Chyba o to chodzi. I DLATEGO NIE MOŻE WŁĄCZYĆ METKA TEN BOT.

Opublikowano

Jak bym miał dostęp do tego bota nie wiem czy jest jeszcze bezpłatny ale jak płatny to może bym spróbował ale mam 14 lat i 0 kasy nie mam konta więc

Tu chodzi o to że ten bot chodzi na metin2.exe a jak się włącza metka i loguje to blokuje HS

więc trzeba wkleić obejście do HSa uruchomić metka i jakoś wykasować w ogóle HSa ale musi być przez patcher

Będę pracować nad takim patcherem który nie pobierze HSa tylko muszę mieć dostęp do bota.

Kocham

mpcforum.pl!!!

18706.png

TYLKO GÓRNIK ZABRZE&GKS KATOWICE

KSGKS