Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wyskakuje mi błąd division.txt . Czytałem temat duszka lecz tam jest cos podane i opisane ze wybierac division sciagnałem ten program odpalam mam Add ... Remove i nie mam co dodac tam . O co chodzi? mogłymi ktos pomoc ? Bo już głupieje od 3h godzin męcze się z botem. Czego bym nie dodał w tym edxSilkroad Loader to wyskakuje mi bład PK2 couldn't find type txt. Jesli ktos miałby chwile i ochote pomóc zapraszam na gg 1206621 . Juz 3\4 mam zrobione ale czegos brakuje

EDIT:

Udało mi się . 1.3a działa , tylko nie wczytało mi bufów ani niczego...?

Opublikowano

Jak ci niczego nie wyczytalo to znaczy ze nie zrobiles media.pk2 ( edytowales ) ... tylko wbiles na czystym

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Schowaj itemy 11D, grab peta, reverse, attack peta i tym podobne do storage, zrób teleport i powinno czytać:)

PS

Avatary także oraz czapki od avatarów

10465336176777382411.png
Opublikowano

Nic z tych rzeczy nie mam :) Robiłem teleport , return scroll . Nic . I mam jeszcze jedno pytanie bo teraz jak wbijam to zawiesza mi sie na Requesting user confirmation ale slychac to "KLIK".Czy tzn ze sie zwiesiło czy ze działa?

edit:

Nie zrobilem media patchera . Czy to normalne ze po nacisnieciu START w bocie dostaje DC?

Opublikowano

@Puszek Jak dostajesz DC po kliknięciu start, to Usuń wszystkie buffy i ustaw od nowa. :) Możesz wszystkie skille od nowa. ;)

Tzn. Jeżeli jesteś w grze i klikasz Start. ;p

A tobie się tak dzieje zapewne jeszcze przed włączeniem. Tak?

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

@Puszek Jak dostajesz DC po kliknięciu start, to Usuń wszystkie buffy i ustaw od nowa. :) Możesz wszystkie skille od nowa. ;)

Tzn. Jeżeli jesteś w grze i klikasz Start. ;p

A tobie się tak dzieje zapewne jeszcze przed włączeniem. Tak?

Nie , dzieje mi sie to w grze ustawialem skile buffy daje start i dc. GTeraz w ogole mam problem z wejsciem bo albo zawiesza mi sie na Requesting user confirmation albo zawiesza mi sie w czasie wchodzenia do gry ( LOGOWANIA ) TEN MALY PROSTOKAT