Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Soulju

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Otwieram dyskusje serwera Soulju mam zgoda kidmoda.

Witam piszcie tu wszystko co zwiazane z tym serwem tu macie stronke przez ktora wchodzicie na strone otoz tego serwera :

To jest ukryta treść, proszę

i tam wpisujecie

To jest ukryta treść, proszę

Jest to sposob od KaMeRa ;]

giphy.gif

Opublikowano

Szwaby się wycfaniły^^

Non-zablokowany kraje: Niemcy, Szwajcaria, Austria, Włochy, Hiszpania, Portugalia, Francja, Holandia, Wielka Brytania, Irlandia, Tajlandia, Singapur, Australia, Nowa Zelandia, USA i Kanada. Wszystkie inne kraje nie są tolerowane na tym serwerze już.

Polacy są tam niemile widziani ^^

Gdzie polecia grać i dlaczego?

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Idą święta, jakaś kasa poleci to może polskie dedyki z isem;p. To taki żart z okazji 22 listopada xD.

Miałem ostatni fajny srv ale go zamknęli więc lipa. Sam miałem robić taki temat, ale teraz to już się nie opłaca po resie i zablokowaniu polaków...

Specjalista
Opublikowano

Ja polecam grac na czerwonej i nie robcie sobie raczej polskich nickow ;D Ogolnie metki w atlantydzie v1 105 - 140 a dalej nie bylem xD:D ogolnie fajne bony sa dosc normalne czyli 20 % na moby 15 % na ludzi chyba max .. 150 atk + to jest kozackie :D

giphy.gif

Opublikowano

ja polecam grać ze mną w chunjo :)

jako że gildia top 2 (moja) jest polską gildia

szukam ludzi umiejących dobrze prowadzić postać w pvp

Specjalista
Opublikowano

Ostatnio dowiedzialem sie ze Dollar co czesto widzicie w sklepach jest to teleport na jakas mapke gdzie PODOBNO na 80 lvl leci jak na 65 :D kosztuje on zazwyczaj 400 - 500 kk z tego co widzialem nie wiem z czego dropi.. ;] Dziekuje za pomoc Marcus czy jakos tak ;D Pozdrawiam nick w grze : DjShunter5

giphy.gif

Opublikowano

Dollar dropi z metinów 85lvl+ oraz po 5 sztuk z bossa małp w monkey land ale żadko. Ajest on żeby się przenieść na mapkę Monkey Land, na której to wbija sie lvl do 125 bo lepszego miejsca już nie ma.Pozatym ten serwer stał sie nudny, po pierwsze za trudno o ulepszacze typu red/blue/green heart bo malo kto je dropi i ciężko je wydropić. Sam skończyłem grać na 95lvl mając syrka+8

Specjalista
Opublikowano

Hmm sadze ze temat do zamkniecia gdyz serwer raczej padl forever ! niestety gdzies czytalem ze usuneli im all a nie maja kopii i nie beda robic wszystkiego od nowa wiec nie bedzie nawet reload ... Close.

giphy.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...