Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak Zarabiać

Marvel40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Jest to mój pierwszy poradnik więc proszę o wyrozumiałość i śmiałe typowanie błędów.

W tym temacie chciałbym zaprezentować wam sposób na zarabianie by Me.

Można na nim wyciągnąć całkiem sporą kaskę.

Aby dobrze nam się zarabiało potrzebne będzie nam kilka rzeczy:

1. Postać 15LVL (najlepiej Wojownik Body gdyż posiada on najwiekszą ilość ataku).

2. Podstawowe eQ +6/7/8/9 czyli Stożkowy miecz, żezalna lub mnisia zbroja, tradycyjny hełm, bojowa tarcza (można także wyposażyć się w miedziane kolczyki +6/7 ponieważ zwiekszą one siłę ataku).

3. Gildię do oddawania expa.

Build

• Wszystkie punkty statusu do Ataku.

• Wszystkie punkty umiejętności do Aury Miecza.

Okej. Mamy eQ 15lvl i gildię. Nadszedł czas na wyprawe. Cała filozofia polega na biuciu metinów 5, 10, 15, 20 i 25lvl.

Na 15LVL-U z 5, 10 i 15LVL-a polecą nam KU, a z 20 i 25 Ku oraz Kd (z metina 25 level może nam dropnąć kd+4)

Oto miejsca występowania metinów na poszczególnych królestwach:

Jinno

metkim1j.png

Uploaded with ImageShack.us

Metin Cierpienia (5lvl)

Metin Walki (10lvl)

Metin Bitwy (15lvl)

Metin Chciwości (20lvl)

Metin Czerni (25lvl)

Shinsoo

metkim2s.png

Metin Cierpienia (5lvl)

Metin Walki (10lvl)

Metin Bitwy (15lvl)

Metin Chciwości (20lvl)

Metin Czerni (25lvl)

Chunjo

metkim3ch.png

Uploaded with ImageShack.us

Metin Cierpienia (5lvl)

Metin Walki (10lvl)

Metin Bitwy (15lvl)

Metin Chciwości (20lvl)

Metin Czerni (25lvl)

Ufff w końcu koniec. ; ) Ale nie zbaczając z tematu, to wszystko.

Chodząc po tych metinach można się sporo dorobić. Najbardziej polecam Jinno chodzenie przy brzegu ; ]

Poradnik w 100% by Me

Liczę na +++ i surową ocenę.

Pozdro

Opublikowano

Rozbawiles mnie piszesz ze wszystko w wartosc ataku dac czyli hp bedziesz mial malutko i rade metkowi nie dasz nawet haha.Zreszta w bodym w witalnosc sie daje hp a u mental w atak to tyle.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

up sam autor pisał że eq +6/7/8/9 więc dasz rade metkowi a pozatym po co dawać w witala? i bić metina pół godziny?

Tak mjac 900 hp to 3 tygrysi i z eq +9 i po nas wiec nie pisz glupot ze zero witalonsci i polecam poradnik budowa bodego .

Opublikowano

Tak? Tak się składa że mam tradycyjny +5 bojową+9 mnisią+9. I jakoś daję radę... na luzie.

A jak wcześniej napisał abadabadu chcesz bić metka bitwy godzinę? Śmiało ładuj wszystko w Vitala.

Opublikowano

moze od razu pol dnia dla mnie i tak polecam poradnik wam o woju bodym to co poradnik sie myli a wy nie?Aha i co ci da delf jak hp masz nie cale 1k hp to uwierz 3 tygrysy i ded i nagraj filmik jak masz witalnosc nei rusznaa i jka bijesz metka to uwierze.Na filmie pokaz ze witalnosc nie ruszan i wszsytko w sile dane.

• 1 rok później...
Opublikowano

jak dla mnie mozna nawet kupic te itemy 500 pz co nie sa drogie i juz cos do hp dojdzie a nie dawaac vit.. do postac do zarobku nie do gry

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...