Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefunds

Avadone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że olewacie mój temat który napisałem, więc postanowiłem napisać jeszcze raz (spam) może teraz zobaczycie.

Cześć, mam taki problem otóż zamówiłem BattleFundsy przez sms o wartości 30 zł. Wpisałem numer telefonu, przyszła wiadomość żeby wysłał sms o treści zapłata na jakiś tam numer, no i wpisałem zaplata i numer, i wyskoczyło mi, że błąd z wiadomością (ponowić próbę) No to wpisałem jeszcze raz dokładnie zaplata na numer co pisało na stronie, i się okazało, że zabrali mi pieniądze, a nie dali BattleFundsów. O co chodzi...? Zrobiłem wszystko jak pisało na stronie.

Na koncie miałem 100 zł.

97871587.png

ZBIERAM MINUSY

Opublikowano

Nikt nie odpisuje bo nie wie co może być przyczyną. Jeszcze jeden taki temat z twojej strony = warn.

@down

dobra dobra, a co mam Ci powiedzieć w poście jak nie wiem? dziwisz się? jak ty nie wiesz to wolisz nie pisać nic czy napisać "nie wiem, sorry"

Opublikowano

To nie wiem o co może z tym chodzić...

Zgłoś reklamację pod ten numer który podałem wyżej, chyba że się wstydzisz rozmawiać z dorosłymi ludźmi... -,-

Nie, nie wstydzę się. Mam męskie głos xD Później dam edita i zobaczę czy zwrócą mi kasę czy tam dadzą BattleFundsy.

Aaa, oni po Polsku mówią?

97871587.png

ZBIERAM MINUSY