Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mpcforum Mobile

Mączka

Czy jesteś za Mpcforum mobile  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz ?eby by? skin dla telefonu.?

• Tak
      79
    • Nie
      4
    • Nie mam zdania
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Chciałbym zaproponować żeby powstał porządny skin mpcforum.pl na telefon :] .!

Nie zapomnij oddać głosu

Dziś chciałem sobie wejść na komie na mpc a tu patrze że nie moge wejść do działu BF itd... bo pojawia się error... Nie mogłem znaleźć również tabelki z logowaniem ...

Mnie by się przydała i pewnie innym osobą też... Myślę że administracja rozpatrzy moją prośbę ;] ...

10 minut - 8 głosów , ładnie panowie i panie xD

@down

nom... niestety też tak mam

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mój telefon co prawda odtwarza ten skin co obecnie jest, ale dla osób którym nie odtwarza a lubią wejść sobie na mpc czasami w trakcie gdy są np.: na mieście to dobra rzecz ; ).

Jestem za.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Legenda
Opublikowano

Jak wchodzę przez iPhone'a ojca to działa tylko że Wi-Fi a na mojej Avili działa tak jak pierwszemu więc jestem na tak !

Opublikowano

Mi na moim lg cookie wszystko ładnie śmiga na tym standardowym skinie, nawet mogę swobodnie moderować swój dział. ; )

Ale to prawda przydałby się jakiś porządniejszy skin. Za!

Opublikowano

Dopiero teraz zauważyłem, że istnieje skin dla komórek. Zjedźcie na sam dół strony, i wybierzcie IP.Board Mobile. Na moim soniaku w910i bangla :P

Opublikowano

Pomysł jest fajny bo ja np. mam WiFi i z tego co właśnie sprawdziłem to na Sam Monte forum hula świetnie.

Tylko czy jesteście pewni, że na Ip Board jest do możliwe ? Może najpierw zapytać kokosza czy jest taka szansa ?

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

dokładnie, jeśli była by taka szansa to jestem jak najbardziej za. Osobiście nie wchodzę na fonie na MPC, gdyż nie lubię na fonie się bawić, ale niektórym to pomoże ;)

Tak

Opublikowano

dla mnie najlepiej jest bez skinu, ale jeżeli takowy powstanie to nie będe zły :)

narazie jestem za ;)

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

Przecież jest skin IP.Board Mobile.. specjalnie 'wychudzony' aby się szybko i przyjemnie czytało.

Jeżeli ktoś chce, to niech sobie przełączy z poziomu komórki na Fluo/Deflection. Na nie.

Opublikowano

MI wszystko smiga (Mam samsung s5620 chodzę po necie przez WI-FI), ale jakbyście dodali grafikę (choć nie za dużo ) to było by fajnie.B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...