Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Nie Stracić Yang

Bezee Boy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sposób aby nie stracić yang zakupionych na allegro, lub innych źródeł.

Ale aby ich nie stracić musimy mieć na sklepiku (noob charze na którego kupiliśmy yangi) rangę wyższą niż przyjazny aby [GM] nam nie zbanował chara z kasą, u mnie tak było :D.

Wiem że trochę banalne ale zawsze można tak uchronić się od bana, wmawiając [GM] że to nasz sklepik.

Chodzi o to że gdy mamy wystawiony sklep to ranga nam rośnie, więc gdy chcemy przerzucić sobie yangi musimy mieć rangę wyższą od przyjaznej aby [GM] myślał że to zarobek z itemów sprzedanych przez chara.

Liczę na +, gdy masz zamiar dać - nie czytając postu to nie dawaj nic.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

ahahaaha dobre i ci nie pomorze jest napisane że postać nie zpoziomowana z dużą kasą jest banaowana na forum tak pisze.... nawet jeśli kasa została uczciwie zarobiona....

reklama

Opublikowano

@1q2w3e4e

Nie mam pretensji do Ciebie, lecz ten sposób jest bardzo dobry.

Uchroniłem się tym sposobem 6 razy, gdy [GM] mówił że bana dostaje pisałem że to jest mój shopek i kasa z itemów a on na to podaj swój nick (nie shopu) napisałem swój nick mam 66lv i że łatwo zarabiam takie kwoty, a on na to że ok przeprasza i mówi że takiej kwoty yang nie trzyma się na słabym charze.

@gad516

Jeżeli kasa jest uczciwie zarobiona możesz to zgłosić do supportu z odwołaniem, ja ani razu bana nie dostałem posługując się tym sposobem.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Opublikowano

miałem już kilka takich sytuacji i dostałem bana odwoływałem się a oni na to że jest napisane na forum że na nie zpoziomowanych postaciach nie trzyma się dużej ilości yang broniłem się tak jak ty piszesz że kase zarabiam bo mam 68 lvl a oni na to żeby uważać drugim razem. według mnie miałeś szczęście

ale to tylko moja opinia...

reklama

Opublikowano

Widzę że dzieci nie doceniają pracy innych i minusują nie pisząc dlaczego...

Czy w Polsce są ludzie którzy pracę innych doceniają, i umieją czytać jak to proszę dawać + a nie minus.

Sygnatura by

AdamS12

Opublikowano

Nie działa ban jest i tyle nic nowego i nie przydatne ja tam przez tobół gdzieś daleko od miasta kupowałem (potka za 500kk) i jedziemy ;D ale teraz to już znane ;x krótko mowiąc nie ma sposobu na nie dostanie bana za allegro

Opublikowano

A nie lepiej kupić kase na konto założone przed chwilą główną wystawić sklep np. Potka za 200kk i kupić to -,-? a nie bawienie sie w range

Tak To W Życiu Bywa Raz Pęka Serce Raz Prezerwatywa :)

Opublikowano

Nie musisz bawić się w "rangę" tak jak to nazwałeś, poprostu trzymając tą kasę na shopku.

Sygnatura by

AdamS12

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...