Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gracze Metin2 Sg

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka proszę o wpisaywanie się .

Nick:

Level:

Postać:

Prosze równiez o wypisywanie ciekawostek o tym serwerze eventy / hacki / itp. Prosze nie zamykać tematu gdyż serwer staje sie coraz bardziej popularny.

Edit@ Zalozyłem ten temat gdyz dopiero zaczalem grac na tym servie.

Opublikowano

Wiec ja zaczne :P

Nick: EndziuPL

Lvl: 20 i rośnie xD

Postać : Woj mental

Królestwo: Jinno (o jest cos ode mnie )

Eventy hmmm codziennie sa jakies a OX to staly event tylko nie pamietam czy we wtorki czy czwartki , na start 7 dniowe bonusy exp , gold , drop i 3-reka , GM/GA/MOD zawsze jakis jest na serwie , ale dziala dmg bot , mh , wh i inne takie nie radze na fb siedziec bo was dorwa po logach , ja osobscie na botach nie lece ale jak ktos chce to moze ale niepolecam latwo zarwac bana :O i co tam jeszcze chyba nic to wszystko ode mnie.

Opublikowano

Bedziesz chitowal to ja na ciebie doniose ;)

niema to jak kablowac na Polakow ktorzy niszcza server noobskim zachowaniem.

Człowieku ogarnij się .......... Nie bede na PvP wyzywał gosci ... Tylko przy expie to ulatwi sprawe.

Opublikowano

Nick: Alchemist86

lvl 32

Sura WP

Jinjo

Radze nie kolegować sie z Valdem, nup jak siemasz.

Jak to działa DMG :P What xD Na obejściu czy nie ? Można prosić o link posiadanego przez was DMG? ?

35517.png

35512.png

23471.gif

35043.png

35320.png

35417.png

Opublikowano

kurwa nupki i tak pisze do gm i wszyscy macie bana Vald ma racje boty na czitach to mozecie pograc na privie a z tego serva wypierdalac.

Hejcie co cie to obchodzi ? Czy ktoś tutaj gra na DMG ? Nie, spam do GM, dowodów nie masz, wiec możesz cmoknąć mnie w kulę

35517.png

35512.png

23471.gif

35043.png

35320.png

35417.png

Opublikowano

A ja mam pytanie z innej beczki

Czy na bojewego konia jest limit czasowy i ile trzeba zabić łuczników, na zwykłego konia było napisane, że 30 min masz, a w zadaniach było bez limitu czasowego.

Pozdrawiam

35517.png

35512.png

23471.gif

35043.png

35320.png

35417.png

Opublikowano

Ja myślę czy by czasem nie pograć. Jedyny serwer o tak miłej atmosferze i w dodatku taniutki IS, wolne spoty - proporcjonalnie do innych globali gra tam mało ludzi.

Opublikowano

lvl 32

Sura WP

Jinjo

Jak to działa DMG :P What xD Na obejściu czy nie ? Można prosić o link posiadanego przez was DMG? ?

tak jest.... zenada.... Czlowiek ktory caly czas cisnie na mob locku i ktory w ponad 7 dni wbił 32 lvl? Jestes slaby lamo ze nawet na evencie na sh bijesz metki.

Ja grajac czysto w 4 dni wbilem 52 wiec tutaj widac klase zawodnika. A nawiasem mówiac w grze w dupe mi wchodzisz a na forum obgadujesz.... juz sobie pograles ;)

Rób nowe konto ticket na ciebie juz poszedl.

Pozdrawiam w imieniu Aifama.

Opublikowano

Nick : LesIOo

Lv : 45

Królestwo : Jinno

Gram tu trochę czasu i żaden DMG nie działa ^^ więc proszę nie sciemniać

Opublikowano

ok Draky is Back! ;D

zapraszam do jinno

nick: Draky

krolestwo: Jinno

lvl: 54-56(nie pamietam juz jaki xD)

jak dostane nowego neta bo na aktalnym nie moge grac to wroce na SG mam nadzieje ze w tym tygodniu ;D 20 mb neta bede mial to wkoncu lagi sie skoncza ;d!

btw precz z czitami na SG!

mam nadzieje ze troche ludzi przybylo bo dawniej w gildii nas malo bylo...

i mam nadzieje ze znajda sie osoby do starej gildii Play4Fun ktora bede staral sie odbudowac..

ciekawi mnie juz co tam sie wydarzylo na servie po mojej dlugiej nieobecnosci^^

Pozdrawiam

Opublikowano

lvl 32

Sura WP

Jinjo

Hahaha a dzisiaj zapierdalał na SH ^ ^

Nick: MyTurn

Lv: 11 i rośnie !

Królestwo: Jińo

Sewer się po jakimś czasie nudzi ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...