Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut] Szybki I Łatwy Zarobek W Metin2Pl

1q2w3e4e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

W tym poradniku opiszę :

-łatwy zarobek

-bez użycia hacków , botów itp.

-całkowicie darmowy lub jak ktoś idzie na łatwiznę płatny !

Zaczynamy !

Poradnik polega na sprzedawaniu dropu z V2 ! (lochu pająków)

Potrzebne rzeczy :

-konto level postaci obojętny

-nie z rangą na - (czemu nie na - ponieważ osoby z wyższym poziomem mogą nas bić !)

-WAŻNE ! mieć 2 puste miejsca w plecaku (ekwipunek)

Więc tak kupujemy przepustkę : PrzepustkaV2.jpg niestety za SM (smocze monety) można je kupić za prawdziwą gotówkę lub za darmo , na MPCforum jest mnóstwo poradników na ten temat proszę sobie znaleść ...

Następnie wchodzimy do V2 [(przejscie z ostatniej komnaty w V1 (ta czerwona z królową pająków)] Mapa :

V1.jpg

Po wejściu do V2 , chodzimy po wszystkich komnatach i zbieramy drop...

UWAGA ! - najlepiej zbierać dzwony , wachlarze i sztylety oraz tarcze ... dlaczego ? ponieważ zajmują mniej miejsca w plecaku niż np. 12duchów

Po uzbieraniu całego plecaka wracamy do M1 , M2 i sprzedajemy drop !

To na tyle podziękowania dla :

- strony wiki.metin2.pl (za zdjęcia)

Poradnik w pełni pisałam ja ! Zakaz kopiowania na inne fora (najwyżej za moją zgodą)

Dziękuje za przeczytanie i pozdrawiam.

Zbieram +

Opublikowano

Wow 500k do przodu w 5h... juz na BO idzie lepiej zarobic (z rekawica zlodzieja jakies 15 zabkow w 2h), albo metki ... Nie piszcie takich idiotycznych poradnikow, bo kiedys ktos napisal, zeby zbierac yangi na BO i co chwile jak expie to jakies sepy z 20 lvlem kolo mnie biegaja i jak nie zebraja o expienie to zbieraja yangi ...

Opublikowano

Wow 500k do przodu w 5h... juz na BO idzie lepiej zarobic (z rekawica zlodzieja jakies 15 zabkow w 2h), albo metki ... Nie piszcie takich idiotycznych poradnikow, bo kiedys ktos napisal, zeby zbierac yangi na BO i co chwile jak expie to jakies sepy z 20 lvlem kolo mnie biegaja i jak nie zebraja o expienie to zbieraja yangi ...

Już się wypłakałeś ?

Powiem jedno każdy poradnik jest coś wart ...

Ktoś może nie miec EQ po kradzieży to pójdzie do V2 nazbiera dropu sprzeda i juz troche bedzie do przodu....

...

Opublikowano

Żal? Nie 800k tylko można wyciągnąć nawet do 10kk w tego gowna co się nazbiera. Jak? Osobne konto i sprzedajesz ten syf ale tylko hełmy i tarcze ponieważ często są bony a ludzie i tak kupują bez 500k za sztukę za chełm na 41 częstą są +4. A jak by się chciało all u handlarza to i tak jakieś 2kk spokojnie. 59 sm = 25 przepustek. 2kk x 25 = 50 kk. Czy to tak mało? + można doliczyć jak ktoś lubi sepic np zostać dłużej w v2 i kase zbierać. Aha i nie gadać że tego syfu ludzie nie kupują, bo na np 15, s18 i s20 ludzie kupują to gowno żeby ulepszac np. Pozdro dla was za to że mu - dajecie. Nie wypróbowaliśćie nawet. 1 osoba napisała że 500k można wyciągnąć i się tego trzymacie. Ja osobiście używam tego sposobu i + dla cb za poradnik. P.s 25 przepustek w item shop 25 zł i jeszcze coś zostanie na 1 przepustkę

Czemu kurwa usunęliście mi sygne? Zbieram - - -

Opublikowano

Poradnik dobry, bo w v2 jest dużo samotnego dropu, tylko szkoda, że trzeba ciągle przepustkę kupować ; <

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

Sposób nie przydatny, lepiej iść na DT, wypadają często bransy z bonem PŻ oraz na 50lv bodzie, można także znaleźć pamiątki po demonie (bez +) na moim serwie jedna warta 500k.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Sposób dobry na początek, pod dwoma warunkami.

1. Zaczynamy grę od nowa i nie mamy na eq.

2. Używamy AOLa do zarabiania SM (po co wydawać SMSem 25zł na przepustki, z których mamy 50kk jak można na allegro kupić 100kk za 30zł?)

Mało przydatny więc nie dam ani +, ani -

PS. Było setki razy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 11 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...