Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pu Dla Rycka Templariusza

kamilnfs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Moje pytanie ile nabic PU dla rycerza templariusza zeby sie calyczas nie nudzic w Swiatyni Procyjon . Zaczynam dopiero swoja przygode z Last Chaos wiec prosilbym o porady :)

Z gory dziekuje.

Opublikowano

Farm ciągle w

Swiatyni Procyjon

przy 40+ lvl gdy będą dobre skille ty nie będziesz ich miał i dopiero ci się gra znudzi lepiej po święć ten 1 tydzień na farmienie i zacznij expić normalnie :) liczę na -

Opublikowano

http://deutscher-last-chaos-guide.wetpaint.com/page/Tempelritter+-+aktiv

http://deutscher-last-chaos-guide.wetpaint.com/page/Skills

razem 52k sp bez deda+ skile z przed profy czyli jakies 4k nabij okolo 70k sp i uzbieraj 9kkk golda na skile :)

dziękuję dobranoc :*

titan.jpg
Opublikowano

Niemam niestety czasu nabijac 70k PU :/ przez 4 miechy albo 2 siedziec w jednym miejscu to sie wkoncu musi znudzic . Ja bym chcial optymalna ilosc PU poznac ale zeby mi sie tez Last Chaos nie znudzilo

Opublikowano

Na USA graj jak nie chcesz na plu blok expa jest 50% i bijesz od 10 do 40 lvla w procku na pssp + spb. Max Udalo mi sie wbic 45k sp. Duzo?? No wlasnie nie 133 lvl i po moim SP :).

Zapraszam serwer Katar KAZAR titan wm :) Jak mnie dorwiesz na pw to moge pomoc.

titan.jpg
Opublikowano

Na USA graj jak nie chcesz na plu blok expa jest 50% i bijesz od 10 do 40 lvla w procku na pssp + spb. Max Udalo mi sie wbic 45k sp. Duzo?? No wlasnie nie 133 lvl i po moim SP :).

Zapraszam serwer Katar KAZAR titan wm :) Jak mnie dorwiesz na pw to moge pomoc.

Ja na Kathar ch5 siedze zazwyczaj nwm jak ty bo siedze w procyjon i nabijam 150 pu dziennie bo wiecej albo niechce mi sie albo czasu niemam pzdr :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja na Kathar ch5 siedze zazwyczaj nwm jak ty bo siedze w procyjon i nabijam 150 pu dziennie bo wiecej albo niechce mi sie albo czasu niemam pzdr :)

ale Ty grasz na PL a ja na USA więc... ;]

titan.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jak mialem 20 lvl to miałem wszystkie skille full i zostalo 3k PU :) Wystarczy pośedzieć 3 h dziennie na blokadzie expa w procku i git :) i KOXISZ

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...