Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Witam postanowiłem się nauczyć biblioteki SDL ale nie wiem jak ją zainstalować znalazłem gdzieś poradnik jak to zrobić ale coś mi nie działa

mógłby ktoś mi powiedzieć jak to zrobić i przy okazji też polecić jakiś tutorial o SDL`u

Weteran
Opublikowano

znalazłem dokładną instrukcje jak to zrobić i mam już zainstalowaną bibliotekę i już wszystko działa

czekam teraz tylko na linki z polecanymi przez was tutorialami :P

Opublikowano

Tak trudno poszukać?:

To jest ukryta treść, proszę

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Weteran
Opublikowano

widziałem ten tutorial

jest bardzo słaby nawet pierwszy program mi nie działa

/* example1.c */

#include<SDL.h>

#include<stdlib.h>

#undef main

int main()

{

if(SDL_Init(SDL_INIT_VIDEO)<0) {

printf(“Nie mozna zainicjalizowac SDL\n”);