Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie(Raczej Dla Doswiadczonego Gracza Nietrudne)

serdell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostalem konto 35 lv i mam na nim 150k dinarow chcialem zrobic tak ze kupie premke na 3 dni i famasa klikne 2 razy i kupie na 60 i tu moje pytanie czy zostanie mi ta bron jak premka na 3 dni sie skonczy i czy mozna odrazu kupic bron na 60 dni , a i jescze jedno jaka snajperke na cqc i na battle group (tu mniej gram ale tylko sniperem) polecacie i zeby byla ona w sklepie w grze .

Opublikowano

Tak zostanie Ci ta boń jak premka się skończy. Tak możesz kupić broń na 60 dni.

Polecam psg sniperka rulez droga nie jest, jest także w is więc nie ma problemu

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Z famasem to jest tak jak Ci napisali, a ze snajperką to zależy czy jednak częściej na cqc czy na bg grasz, na cqc psg owni, ale na otwarte duże przestrzenie jednak górę bierze awm. ;)

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

A ja ci polecam z wlasego doswiadczenia PSG poniewaz sciaga na 1 raz a ai aw czesto nie trafia, generalnie druga najlepsza za AW50F ;)

Jak kupisz dwa razy na 30 dni to bedzie na 60. Bron zostanie ale 5 slot nie jakby co .

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

No pewnie, ja właśnie tak robię :D

Zbieram se kase i na playspanie 3 dniową premkę kupuje za 200 punktów i kupuję albo px'y albo jakąś wypasioną broń :D

zbyt duża sygna

Opublikowano

To co mówią to mądrze mówią.

I nie przejmuj się dinarami przez noc można 100k wybocić dinar botem a jak masz premke i te +dinar% to nawet więcej.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

tak nie skończy się famas po premce

a jeżeli sniperka za kase to Psg_1 najlepiej moim zdaniem

file:///C:/Documents%20and%20Settings/KUBA/Pulpit/placek1224_5_1.png

Opublikowano

Jak kupisz x2 famasa to będziesz mieć na 60 dni nawet jak premka zniknie to możesz go używać ale tylko na 3 rd slot . A snajperka to PSG 1 bo jest nawet lepsza od AW50F .

Opublikowano

PSG lepsza od aw50f ? niepowiedzial bym upup 8k na godzine z 2x 25 % i Supermasterem :) normalnie 6k wiecej w 10 godzinek duzo nabija :PP

Opublikowano

PSG lepsza od aw50f ? niepowiedzial bym upup 8k na godzine z 2x 25 % i Supermasterem :) normalnie 6k wiecej w 10 godzinek duzo nabija :PP

Zagraj obiema snajperka i graj PRO a nie celuj z AW50F gdzie popadnie bo nie na tym polega gra snajperem . Każdy kto wie jak grać PRO snajperem i nie celuje jak popadnie powie ci że PSG1 jest lepsze .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...