Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Przy Kopiowaniu Spolszczenia Do Clienta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witaj. mam metka niepatchhowanego ale to nei o to mi chodzi. mam serwer jest ok. ale jak chce przeniesc spolszczenie < robione na mpc dobre> pisze mi cos takiego:

"potrzebujesz uprawnien do tej operacji"

" uzyskaj uprawnien od < tutaj nazwa kompa> w celu w prowadzainu zmian w tym pliku " to mi pokazuje wiem ze mam zmienic ustawienia. ja wiem na ktorym kompie ale niech mi ktoos krok po kroku lopatologicznie powie co po czym mam zrobic by miec to ok. oczywscie za pomoc bedzie +. tylko jestem troche nie kumaty co gdzie jest. aha imam windows 7. prosze o pomoc. za pomoc ktora pomoze mi odpalic serwa daje + oraz gdy ktos bedzie chcial dam mu GM. byle by mi tylko pomogl. pozdrawiam

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Miałem to samo na Windows 7 ,ale potem jakoś już tego nie było...i przed tym jak mi się tak zrobiło to antywirus usunął mi wszystkie spolszczenia z metka.

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

wiec sugerujesz zmiane antywira? aha a ma moze cos wspolnego z tym ograniczena admina w domu?

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

Opublikowano

Nie zmieniałem antywirusa na innego...spóbuj w trybie awaryjnym wrzucić spolszczenie do metka :P

Może to zadziała ,znalazłem na jakimś forum...

1 sposób:

Start - (wpisz) - cmd - Prawy przycisk myszy na to i Uruchom jako administrator. Następnie wpisz polecenie net user administrator /active:yes (wyłączasz potem analogicznie, z tym, że net user administrator /active:no). Ta metoda pozwoli Ci posiadać pełne prawa administratora.

2 sposób:

Klikamy na niego PPM, Właściwości, zakładka Zabezpieczenia. Klikamy na Zaawansowane, zakładka Właściciel, Edytuj, w nowym oknie wybieramy swoją nazwę usera i klik na OK. W oknie zaawansowane też zatwierdzamy OK. W zakładce zabezpieczenia wybieramy Edytuj. Dla każdej z grup zaznaczamy fajkę Pełna kontrola. Klikamy OK i potem znów OK.

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

nistety nie dziala;/