Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Black Ops

arek310

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mój problem polega na tym że gdy zacznę kampanie rozpocznie mi sie 1 misja. Po pewnym czasie gra mi sie zatnie i nic nie da sie zrobić. Najczęściej jak wsiadam do auta albo kiedy zjeżdżam na linie w 2 misji. U moich kumpli bardzo dobrze chodzi. MÓJ KOMP:

- 4 gb ram

- karta graficzna radeon 4650 HD

- procek AMD Athlon II X2 2.9MHz

Wgrywałem cracka, przeinstalowałem i nadal sie zatnie jak wiek ktos jak to zrobić proszę powiedzieć dam +

Opublikowano

może masz brudno w kompie?

albo ci sie przegrzewa?

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

a może sterowniki?

albo direckt coś szwankuje?

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

to może steam coś niechce się polaczyć>?

Opublikowano

nie pisz podwójnych postów

może internet ci nie ogarnia?

albo twój dysk ma zadużo programów i black ops go dobija

zobacz w menedżerze obciążecnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...