Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wr Sie Nie Włacza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właczam WR daje ok puzniej start game i nic sie nie robio nie włacza sie nawet HS czekam i nic.Mam XP 640 ram procek AMD Duron 650 i karte 256.Prosze o pomoc poleca + lub - jak kto woli

:)

Opublikowano

No to tak jeśli WR chodził Ci wcześniej to masz kilka opcji... Po pierwsze spróbuj tak: wejdz w folder z zainstalowaną grą, odpal WRUpdater a następnie z tego samego folderu odpal grę przez WRLauncher. Druga opcja to reinstall. Odinstaluj WR (usuń też folder jak zostanie na dysku), pobierze grę z głównej strony i zainstaluj. To są moim zdaniem najskuteczniejsze sposoby :)

PS. Jeżeli masz windows 7 lub Vista to musisz odpalić grę jako Administrator. Myślę że pomogłem :)

PozdR.!

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!

Opublikowano

@Up A co mu to da jak wyłączy antywirusa...? Ja zawsze ściągam z anty i jakoś nie miałem jeszcze problemów. A wracając do tematu (jak grasz na hackach) to usuń je. Jeszcze jak masz windows 7 albo Viste to naciśnij PPM -> Właściwości -> Zgodność i tam zaznacz "Uruchom ten program w trybie zgodności z" i wybierz na liście Windows XP (Service Pack 3) Może to jakoś pomoże. Jak coś mi przyjdzie do głowy co by tu jeszcze zrobić napiszę Ci na PW żeby spamu nie robić :)

PozdR.!

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...