Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] PlikóW Serwerowych, KtóRe ObsłUgują Tylko Jinno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej. Przeszukałem cały internet, nic nie znalazłem.

Może i się znam trochę na grafice i też nie przepadam za Bieber'em, nie czuję się zobowiązany robić zaraz o nim głupią sygnaturkę.

Nie zamierzam robić swojej sygnaturki w sposób graficzny, gdyż jest to dzisiaj... mało oryginalne?

Opublikowano

Tak , żeby dało się grać tylko na jednym królestwie. Może być i tak, że jak się na inne zaloguje to gra się zawiesza, ale chodzi o to, że szkoda marnować 2/3 danego ramu na dwa królestwa na których nikt nie gra.

Może i się znam trochę na grafice i też nie przepadam za Bieber'em, nie czuję się zobowiązany robić zaraz o nim głupią sygnaturkę.

Nie zamierzam robić swojej sygnaturki w sposób graficzny, gdyż jest to dzisiaj... mało oryginalne?

Opublikowano

Wystarczy wyłączyć w portmapie porty odpowiadające za m1 Schinsoo i Chunjo.

A które to ?.. ^^ .

Opublikowano

Po co wyłączać jak reklamujesz serwer generatorem to wybierasz żeby grali w jinno tylko

a tak to jak wyłączysz tamte miasta to połowa osób zbugowana będzie...

1336210110-U81772.png

Opublikowano

a jak chcesz ogólnie usunąć inne mapy to wchodzisz do /usr/rain/channel/share_data/locale/english lub hongkong /map/i usuwasz b1 b2 a1 a2

Piszę poprawnie po polsku

Człowiek nie wie sam, co dla niego dobre,

Pozorny raj, na przykład życie modne,

Pozorny świat, w którym czujesz się dobrze,

Im szybciej runie Farsa ta tym później będzie pogrzeb,

witchersigforpiotrekxxd.png

Sygnaturka by RedWolf

Opublikowano

a jak chcesz ogólnie usunąć inne mapy to wchodzisz do /usr/rain/channel/share_data/locale/english lub hongkong /map/i usuwasz b1 b2 a1 a2

Rzeczywiście, grzebałem tam ostatnio i na to nie wpadłem .. ; ) . A żeby usunąć teleport, wiesz jak?...