Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żądam Wyjaśnień

ZadamWyjasnien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie to napisać więc piszę tu.

Dostałem bana na konto Maggot666

Za co? NIE WIEM

Jeśli dla ciebie projektanciku bot stworzony przeze mnie w autoit jest keyloggerem, trojanem (yy co ty tam jeszcze wyczytales?) to gratuluje.

SAM PISAŁEM TEGO BOTA, SPECJALNIE DLA MPCFORUM.PL (nawet dopisałem do bota adres stronki), A TU ..... (nie powiem kto) .... BEZCZELNIE USUWA MI TEMAT A NA DODATEK MNIE BANUJE.

PLIK BYŁ CZYSTY, SKAN TYLKO 2/42

Z tego co widzę dyskryminacja jest wszędzie.

Taki artox skopiuje bota, w ogóle się nie wysili, to nie dość że zostanie obsypany plusami piątkami to jeszcze projektancik przykleja mu temat.

Dobra.

To ja dodałem własne spolszczenie -- nie było przedtem żadnego do Ibota. I co ? 0 plusów, 0 piątek, 0 zainteresowania, 0 pochwały, 0 k*a ZERO!

A napracowałem się milion razy bardziej od artoxa.

Wracając do mojego rsb shootera.

Ja nie wiem czy jesteś ślepy czy masz jakieś zaburzenia ale zauważ że wszędzie pisali

To jest ukryta treść, proszę

Jak mi to wyjaśnisz? Jakbym dodawał trojany TO BY K*A TAKICH DOPISKÓW NIE BYŁO !!!!!!!!!

PROSZĘ O ODBANOWANIE I PRZEPROSZENIE MNIE PUBLICZNIE ZA POMYŁKĘ.

DZIAŁ JEST ZŁY - WIEM, ALE NIE ZNALAZŁEM INNEGO BARDZIEJ ODPOWIEDNIEGO.

Jak mnie odbanujesz usuń temat.

---

Aha i jakbys nie zauwazyl jestem jednym z bardziej ogarniętych w sprawie cheatów/botów do DarkOrbit to po cholere mnie banujesz ?

Ok nie chcesz to nie, nie bede tutaj pomagal graczom tylko ide do innego dzialu - TO ZE MAM KONTO NA MPCFORUM NIE ZNACZY ZE UZYWAM TYLKO DZIALU "VIA WWW" CZLOWIEKU !

W ogole ile ty masz lat ? ...

Zobaczyło dziecko "2/42" w skanie - to na pewno keylogger ! Tak tak ... na pewno... bo jak inaczej. Plik musi byc 0/42 racja? Nie moja wina ze w tym skanie są jakies ruskie antyvirusy które wszystko wykrywają co ma koncowke .exe. Prawdziwy trojan ma minimum 30/42.

Aha i chcialem dla was zrobic serwer w 1 bocie (bez tworzenia wlasnego) ale po co mam sie wysilac skoro dostaje bany za czyste pliki ?

• Dodaj nową pozycję...