Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żądam Wyjaśnień

ZadamWyjasnien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie to napisać więc piszę tu.

Dostałem bana na konto Maggot666

Za co? NIE WIEM

Jeśli dla ciebie projektanciku bot stworzony przeze mnie w autoit jest keyloggerem, trojanem (yy co ty tam jeszcze wyczytales?) to gratuluje.

SAM PISAŁEM TEGO BOTA, SPECJALNIE DLA MPCFORUM.PL (nawet dopisałem do bota adres stronki), A TU ..... (nie powiem kto) .... BEZCZELNIE USUWA MI TEMAT A NA DODATEK MNIE BANUJE.

PLIK BYŁ CZYSTY, SKAN TYLKO 2/42

Z tego co widzę dyskryminacja jest wszędzie.

Taki artox skopiuje bota, w ogóle się nie wysili, to nie dość że zostanie obsypany plusami piątkami to jeszcze projektancik przykleja mu temat.

Dobra.

To ja dodałem własne spolszczenie -- nie było przedtem żadnego do Ibota. I co ? 0 plusów, 0 piątek, 0 zainteresowania, 0 pochwały, 0 k*a ZERO!

A napracowałem się milion razy bardziej od artoxa.

Wracając do mojego rsb shootera.

Ja nie wiem czy jesteś ślepy czy masz jakieś zaburzenia ale zauważ że wszędzie pisali "p.s. maggot, twój rsb shooter jest z@j3bis#y"

Jak mi to wyjaśnisz? Jakbym dodawał trojany TO BY K*A TAKICH DOPISKÓW NIE BYŁO !!!!!!!!!

PROSZĘ O ODBANOWANIE I PRZEPROSZENIE MNIE PUBLICZNIE ZA POMYŁKĘ.

DZIAŁ JEST ZŁY - WIEM, ALE NIE ZNALAZŁEM INNEGO, WIĘC WRZUCIŁEM TO DO PIERWSZEGO LEPSZEGO ~!

Opublikowano

Zabierzcie moda temu 15 letniemu dzieciakowi i dajcie normalnym ludziom, bo taki GAD umie spieprzyć komuś humor. Straciłem sporo czasu na zrobieniu kolejnej wersji... i jakie tu podziękowanie ? Napisałem "dla mpcforum.pl" w bocie, a jakie tu podziękowanie? Super. Po prostu super.

Opublikowano

Już nie ważne odbanował mnie. Do kasacji.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Wg mnie nie powinno iść do kasacji, konsekwencje jakieś musi ponieść, jeśli zbanował Cię nie słusznie, a gdy nagłośniłeś sprawę to Cię odbanował.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Dlaczego nie napiszecie o tym w Sugestiach? Złóżcie oficjalną skargę, którą rozpatrzy administracja i podejmie odpowiednie kroki.

Jeśli jest jakiś problem, bądź uważacie, że ban został nadany niesłusznie możecie się przecież od niego odwołać.

1321896841-U198706.png

• Dodaj nową pozycję...