Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock W 3D

Pegieton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnosnie warrocka w 3d. temat:

To jest ukryta treść, proszę

A mianowicie odpadal tego iZ3D i ustawiam enable stereo by hotkey potem anaglyph potem red/cyan klikam apply wchodze w warrocka laduje mi sie a potem wywala do pulpitu... :unsure: Moze mi ktos pomoc w tym? bardzo chcialbym zagrac w warrocka w 3d

Opublikowano

musisz mieć grafike NVIDIA z technologią Cuda czyli gt9800+ i musi obsługiwać direct x 10.1

i musisz jeszcze miec windowsa 64 bitowego. Inaczej nie zadziala. Mi brakuje tylko windowsa 64bity bo u kolegi działa na tak jak wyżej podałem i jest zawalisty efekt :D

Opublikowano

NVIDIA GeForce 6600 LE obsluguje direct xa 10.1 ale co do systemu nie jestem pewien...na opakowaniach do wszystkiego pisze ze 64 bity ale gosciu jak nowy ram mi montowal to mowil ze 32 bity... :unsure: czyli w 3d nie pogram!?

A co z taka gra jak np. TrackMania? Tam juz w grze jest opcja "graj w 3d" i jak to wlacze i nie mam okularow to kolory takie bardziej szare sa... Tam mozna bez tego grac?

Opublikowano

nie wiem nie powiem ci jak to działa a do TrackMani też trzeba dobrą grafike posiadać. ALe wiem że na 100% potrzebny jest system 64 bity bo np. taka gra jest ResidentEvil 5 to mój kolega go odpala w wersji rozszerzonej a ja nie moge bo on ma windowsa 64 bity a ja nie a mam lepszego kompa niz on. Myślę że nie pograsz bo ja też mam naprawdy dobry komputer grafe gt220 ramu 4gb proc 4x2,61ghz a też warrock mi sie zwija ;//

@up a dziala ci inna gra z iZD3 ? Bo na 3d mi też chodzą gry w 3d ale ten program jakos inaczej dziala.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...