Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu Multi Clients

zalespl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, chcąc włączyć 2 maina'a napotkałem na problem, windows po włączeniu maina zwraca co ułamek sekundy błąd

że nie może utworzyć pliku mio.txt ponieważ inny proces z niego korzysta, sprawdzałem w programie od microsoftu co korzysta

w tym momencie z mio i okazało sie, że klient Mu ciagle cos tam nadpisuje, wylaczajac jednego maina bledy juz nie wyskakuja

i odpala sie 1 okno MU. stad moje pytanie, wiecie co zrobic zeby ten blad nie mial miejsca, albo jak zrobic zeby 2 mainy korzystaly z tego samego

pliku jednoczesnie, mio.txt znajduje sie na dysku C to moja jedyna partycja, win 7 home premium.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Klienta globala nie da się normalnie uruchomić dwa razy. Chyba że nie chodzi o global, to może utwórz kopię plików klienta (w innym folderze) i uruchom drugiego maina z kopii. :)

userbar1aa8vy.png

www.mpcforum.pl - MultiPlayer Cheats Forum, czyli najlepsze polskie forum o czitach do gier online.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...