Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maggot666

Projektant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli dla ciebie projektanciku bot stworzony przeze mnie w autoit jest keyloggerem, trojanem (yy co ty tam jeszcze wyczytales?) to gratuluje.

SAM PISAŁEM TEGO BOTA, SPECJALNIE DLA MPCFORUM.PL (nawet dopisałem do bota adres stronki), A TU ..... (nie powiem kto) .... BEZCZELNIE USUWA MI TEMAT A NA DODATEK MNIE BANUJE.

PLIK BYŁ CZYSTY, SKAN TYLKO 2/42

Z tego co widzę dyskryminacja jest wszędzie.

Taki artox skopiuje bota, w ogóle się nie wysili, to nie dość że zostanie obsypany plusami piątkami to jeszcze projektancik przykleja mu temat.

Dobra.

To ja dodałem własne spolszczenie -- nie było przedtem żadnego do Ibota. I co ? 0 plusów, 0 piątek, 0 zainteresowania, 0 pochwały, 0 k*a ZERO!

A napracowałem się milion razy bardziej od artoxa.

Wracając do mojego rsb shootera.

Ja nie wiem czy jesteś ślepy czy masz jakieś zaburzenia ale zauważ że wszędzie pisali

To jest ukryta treść, proszę

Jak mi to wyjaśnisz? Jakbym dodawał trojany TO BY K*A TAKICH DOPISKÓW NIE BYŁO !!!!!!!!!

PROSZĘ O ODBANOWANIE I PRZEPROSZENIE MNIE PUBLICZNIE ZA POMYŁKĘ.

DZIAŁ JEST ZŁY - WIEM, ALE NIE ZNALAZŁEM INNEGO BARDZIEJ ODPOWIEDNIEGO.

Jak mnie odbanujesz usuń temat.

---

Aha i jakbys nie zauwazyl jestem jednym z bardziej ogarniętych w sprawie cheatów/botów do DarkOrbit to po cholere mnie banujesz ?

Ok nie chcesz to nie, nie bede tutaj pomagal graczom tylko ide do innego dzialu - TO ZE MAM KONTO NA MPCFORUM NIE ZNACZY ZE UZYWAM TYLKO DZIALU "VIA WWW" CZLOWIEKU !

W ogole ile ty masz lat ? ...

Zobaczyło dziecko "2/42" w skanie - to na pewno keylogger ! Tak tak ... na pewno... bo jak inaczej. Plik musi byc 0/42 racja? Nie moja wina ze w tym skanie są jakies ruskie antyvirusy które wszystko wykrywają co ma koncowke .exe. Prawdziwy trojan ma minimum 30/42.

Aha i chcialem dla was zrobic serwer w 1 bocie (bez tworzenia wlasnego) ale po co mam sie wysilac skoro dostaje bany za czyste pliki ?

Opublikowano

Nauczono mnie, że za takie rzeczy są permy.

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=4064fdd408c7545225b87f4232de7f6a3c462ecd51a6e1ba769a259726d8c5b0-1290257491

Nie opierałem się, nie opieram i nie będę opierał na tym co piszą userzy, w skanie ewidentnie widać, że jest backdoor i trojan, więcej wyjaśnień nie trzeba.

Proponowałem Ci, bys mi wyjasnił - "nie będę Ci nic wyjaśniał, dynda mi to"

Masz tego rezultaty.

Za to w jaki sposób się do mnie odzywasz to w ogóle się ciesz, że Ci odpowiadam.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Słuchaj 15 latku bo mnie denerwujesz...

Czy według ciebie skan który pokazuje 2/42 to trojan ? Jakby minimum 10 antywirusów tak napisało to co innego. Po za tym to była instalka winrara, jak w niej mogą być wirusy?

A moja wina że to są jakieś żle działające antywirusy ?

Człowieku weź się zlituj i rusz głową.

To może lepiej jakbym w ogóle skana nie dawał? Byś usunął link a ja bym nie dostał bana.

Możemy to inaczej załatwić.

Odbanujesz mnie a ja się nie będę udzielał w twoim dziale. Nie chcecie moich cheatów to ich nie będziecie mieli, łaski nie robię.

A napisałem "dynda" bo chodzilo mi oto, ze mozesz se usunąć link, a nie mnie zbanować. -.-'

Aha i równie dobrze mogłem sprzedać mojego bota/cheata/toolsa za kilka groszy - nie wiem może 2 zł, ale chciałem być fajny i popularny więc wstawiłem go wam za darmo. Powinniście się cieszyć a nie kasować mój temat ...

Jeszcze jedno. W regulaminie piszę:

-- Zakazuje się rozpowszechniania piractwa w każdej formie, dotyczy to:

wskazywania źródeł w celu pozyskania nielegalnego oprogramowania ; przekazywanie nielegalnie pozyskanego oprogramowania ; podawania seriali, cracków etc. ; udzielania informacji pozwalających korzystać w sposób nielegalny z oprogramowania ; zakazuje się zadawania pytań o sposób pozyskania rzeczy, o których powyżej ; zakazuje się przywłaszczania/łamania praw autorskich.

"PODAWANIA SERIALI, CRACKÓW etc."

Więc jeśli jesteś taki super moderator, zbanuj wszystkich którzy dodają scrackowane iboty .

W przeciwieństwie do ciebie przeczytałem regulamin i nigdzie nie pisało że nie można dodawać czystych cheatów własnej produkcji. Jak do tego się odniesiesz? Chcę unbanna bo zgłoszę sprawę do administracji tego forum, że banujesz bez powodu.

Opublikowano

gdzie link do tematu?

+ jak możesz daj link do pliku bo to też zależy w jakim języku bot został napisany i do czego on służy

+ jeżeli to w autoicie został napisany to jest 99% że program może być czysty bo antywirusy chujowo(za przeproszeniem) go analizują...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...