Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Do Hidemyip

Na†an

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pobierasz hide my ip 2009

i masz na 14 dni traial

Po 14 dniach jak się skończy trail:

naciskasz start --> uruchom --> wpisujesz regedit --> HKEY_CURRENT_USER --> SOFTWARE --> HIDEMYIP 2009 --> I USUWASZ PLIK O NAZWIE KEY

Właczasz jeszcze raz hidemyip i naciskasz start trial ;]

Opublikowano

Specjaliści od antywirów. Po pierwsze Avast Free utrzymuje się w pierwszej piątce najlepszych antywirusów w ogóle. Wśród darmowych jest pierwszy. To, że pomija niektóre rzeczy to przecież norma. Dajce swoje maile to wam na Nortony i Kasperskie takie rzeczy powysyłam, że nawet nie zająkną, a po chwili same padną. Nie ma antywira idealnego więc porównywanie ich na podstawie pojedynczych przypadków mija się z celem. Avast zamula? Od kiedy? Zajęcie pamięci RAM w granicach 50MB to chyba nie jest dużo. Co do Nortona to on również jest ok i nawet go lubię. Kaspersky jednak to jakaś pomyłka. Sam wykonuje takie działania, że często po pewnym czasie orientuję się, że pewien plik został częściowo usunięty. No i zasoby jakie zajmuje Kaspersky to istny koszmar. Sam antywirus to i tak przecież nic. Coś co przejdzie antywirusa ma już otwartą drogę, a tam powinien stać jeszcze dobry firewall. Ja posiadam duet Avast Free + COMODO Firewall. Co jakiś czas skanuję Nortonem oraz AVG i jakoś dziwnym trafem nic mi nie wykrywa.

Do tematu: u mnie niestety takowego klucza w rejestrze nawet nie ma, a HideMyIP nie chce nadal działać. W pliku nie ma HideMyIP tylko AutoHideIP. Jest to inny, dużo gorszy niestety program.

Opublikowano

Zgadzam się ze wszystkimi że avast to syf ja mam Nortona i jestem zadowoony avast to syf bo za free

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...