Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Dedyk Wsparcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich na nowym temacie.Chcę z tego miejsca powiedzieć wam ze nowy server dedyk już powstaje i potrzeba na początek małego wsparcia finansowego chętnych do wsparcia proszę o napisanie na pw.Mam nadzieje że kilku z was pomoże postawić server na stałe.Wszystko o wsparciu powiem na pw chętnym np w jaki sposób można zapłacić mała kwotę kasy na server itp.Admin obiecał tym którzy pomogą serverowi mała kwotą zostaną odrazu przyjeci oni na GM servera.Thx i mam nadzieje że pomożecie.

Opublikowano
Admin obiecał tym którzy pomogą serverowi mała kwotą zostaną odrazu przyjeci oni na GM servera.

To jest śmieszne... ktoś kto ma kase a nie zna się na serwerze/komendach itp... dostanie GM ? Albo jakaś ściema albo Admin ma zjazd.. xD

sygnaqg.png

Natural by me.

Opublikowano

To jest śmieszne... ktoś kto ma kase a nie zna się na serwerze/komendach itp... dostanie GM ? Albo jakaś ściema albo Admin ma zjazd.. xD

Admin tak powiedzał ja pisze być może dlatego że wtedy wiecej osób pomoże

Opublikowano
ja pisze być może dlatego że wtedy wiecej osób pomoże

Właśnie to jest wasz chwyt marketingowy, a wy ich potem na wyje*iecie na wała ;)

sygnaqg.png

Natural by me.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...