Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Tworzenie Servera, Help!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jestem nowym użytkownikiem tego forum więc nie wiem czy dobry dział itp ale , mianowicie chcę zrobić swojego serva w metin2 na hamachi i gdy już mam wybierać by było Hamachi Networking Interface (coś w tym stylu) to pokazują się tylko 3 inne okienka i nie ma tego do wyboru , te hamachi.... i tak , mam hamachi załączone , gg , skype ,antywir wyłączone (kaspersky).Prosił bym o jak najszybszą pomoc aha jeśli to coś da to mam internet 8mb z Vectry.I proszę to napisać jakoś wiecie bym zrozumiał xD z góry dziękuję za pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A jakie są jeszcze możliwości oprócz Hamachi Networking Interface ?

Bo to nie jest od tego czy wyłączasz/włączasz komunikatory, bo to jest dopiero tworzenie tjb. sieci...

A komunikatory wyłączasz w razie odpalania Apache

sygnaqg.png

Natural by me.

Opublikowano

Witam , jestem nowym użytkownikiem tego forum więc nie wiem czy dobry dział itp ale , mianowicie chcę zrobić swojego serva w metin2 na hamachi i gdy już mam wybierać by było Hamachi Networking Interface (coś w tym stylu) to pokazują się tylko 3 inne okienka i nie ma tego do wyboru , te hamachi.... i tak , mam hamachi załączone , gg , skype ,antywir wyłączone (kaspersky).Prosił bym o jak najszybszą pomoc aha jeśli to coś da to mam internet 8mb z Vectry.I proszę to napisać jakoś wiecie bym zrozumiał xD z góry dziękuję za pomoc.

ja wpisałem w google hamaczi i klikłem pierwsze wszystko było po angielsku zarejestrowałem się i pograłem hamaczi