Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZHYPER AGI!! NEW HACK DLA ZHYPER!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! chce wam przedstawic nowego hacka. O nazwie "Zhyperagi"

Znalazlem go na necie, myślę ze sie wam przyda. Jak gdzieś jest juz wystawiony taki temat to bardzo przepraszam.

A teraz dajcie mi wreszcie POMOGL :)

To jest ukryta treść, proszę

Instrukcja:

1. Wlacz hack

2. Nacisnij przycisk Launch i doprowadz do Zhypermu klienta.

3. Wejdz na serwer i wejdz na postac.

4. Wejdz na pulpit i edytuj hacka i wpisz maxymalną wartosc 32767

5. Wejdz do mu nacisnij CTRL+A (jak chcesz wylaczyc tak samo nacisnij) i graj :) nacisnij przycisk C co sie stalo z Agality :) zmienil wartosc ;] to nie SH.

UWAGA ! Najlepiej uzywac jakiegos minimalizera albo wpis do reg.

A oto skan tego kodu:

To jest ukryta treść, proszę

wbmu3.jpg
Opublikowano

link nie dziala -.-

@@edit

plik+skan powinien byc zalaczony na tym forum -.-

"A teraz dajcie mi wreszcie POMOGL "

he a to Twoj 1wszy post a piszesz jakbys pisał kilka i nigdy nie dostał "pomógł"

chce pisac niech pisze, dal hacka+ instrukcje to dobrze -.-

nie mogles mu tego na PW napisac?

Opublikowano

"A teraz dajcie mi wreszcie POMOGL "

he a to Twoj 1wszy post a piszesz jakbys pisał kilka i nigdy nie dostał "pomógł"

Admin Cienia
Opublikowano

Wedłóg mnie to fake, żeby dało się takie coś to ten programik musiałby ingerować w sql zhyper ale mają hasła po zmieniane to jak? Nie da się.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

sluchajcie jak myslicie ze to fake to po co sciagac? ja udostepnilem moge nawet wam pokazac skriny wszystko

nawet mozecie to skanowac na roznych programach -.- to dziala !!!!!! zrozumcie, mi to dziala i zmienia wartosc.

Ze to moj 1 post to nie wazne , te konto nie mam od wczoraj bo czerpalem hacki z tego forum tez.. ale powinniescie mi dac + za to ze udostepnilem dzialający hack. Nie lubie być zle odbierany przez innych bo ktos napisal "fake".Boli mnie to ze piszecie "fake" nawet nie przetestując.

Admin tego forum niech sprawdzi czy jest trojan albo keyloger wtedy niech da mi ban na Ip na forum. Hack jest dalej aktualny wiec moze go przykleic ... Nieraz bede znajdowal hacki i tu umieszal, tylko ze po co ? po to by zostac nazwanym noobem bo 1 post co zaczyna sie od "hacka"? Smieszne... :)

wbmu3.jpg
Opublikowano
sluchajcie jak myslicie ze to fake to po co sciagac? ja udostepnilem moge nawet wam pokazac skriny wszystko

nawet mozecie to skanowac na roznych programach -.- to dziala !!!!!! zrozumcie, mi to dziala i zmienia wartosc.

Ze to moj 1 post to nie wazne , te konto nie mam od wczoraj bo czerpalem hacki z tego forum tez.. ale powinniescie mi dac + za to ze udostepnilem dzialający hack. Nie lubie być zle odbierany przez innych bo ktos napisal "fake".Boli mnie to ze piszecie "fake" nawet nie przetestując.

Admin tego forum niech sprawdzi czy jest trojan albo keyloger wtedy niech da mi ban na Ip na forum. Hack jest dalej aktualny wiec moze go przykleic ... Nieraz bede znajdowal hacki i tu umieszal, tylko ze po co ? po to by zostac nazwanym noobem bo 1 post co zaczyna sie od "hacka"? Smieszne... :)

dla tych co sie niechce czytac: to nie fake, nie probowaliscie to nie gadajcie glupot

@ ten hack edytuje postac po stronie klienta ;] czyli mozna powiedziec ze to jest SH

czyzu wstaw to jako zalacznik na tym forum i daj skana

Opublikowano

prosze pisac czy wam hack dziala :) musze byc na bierząco bo chce aktualizowac te hacki na forum i znajde inne swierze.

Sam proboje cos zrobic jakis hack na zhyper i global. Raz sie udalo mi przeslac pakiet przez WPE na zhyper ^^ szkoda ze sie kapli bo mialbym tam bank souli.

wbmu3.jpg
Opublikowano
To jest tylko visual... Postać atakuje szybko ale hity lecą normalnie. Defa tez nie podnośi. Według mnie gówno.

zgadzam sie jakis szajs

narutot.png
Opublikowano

To Tylko Agility Hack. Zmienia wartosc agility po stronie clienta.

[+]:

- Szybciej atakujesz.

[-]:

- Nie dodaje def ani innych rzeczy :) Bo tylko visual ;)

Opublikowano
-.- to dziala tylko trzeba miec wiecej strange bo wyobraz sobie jak wlaczysz agality hacka od 1 lvl i myslisz ze bedziesz zabijal swietnie? pozdro. Juz tu nie udostepniam hackow bo nie ma po co jak i tak nic za to nie dajecie, pozniej sie dziwicie ze nic nie ma na zhyperMU.
wbmu3.jpg