Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Wejść Na Serwer Hamachi

femex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo chciałbym zagrać sobie na privie hamachi ale nie wiem jak się zarejestrować . O co np. chodzi z takim IP 5.65.238.91 ( pierwszy lepszy serw ). Mam hamachi tylko nie wiem jak go używać . Bardzo prosił bym kogoś o wytłumaczenie po kolei wszystkiego.

PS: jakby komuś się nudziło proszę napisać na GG :28955023

Bardzo proszę o cierpliwość

Pozdrowienia Femex

x

Opublikowano

Masz Hamachi tak? Bierzesz dolacz do istniejacej sieci , siec bierzesz z reklamy serwera to ip to prawdopodobnie jest strona serwera badz rejestracja. Masz nie pathowanego Metin2 z 2008 roku?? Nastepni wchodzisz na dysk C (tam gdzie metin) -> program files-> metin2 i do tego folderu wklejasz spolszczenie w razie jakich kolwiek pytan gg : 3030169

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 lata później...
Opublikowano

Bardzo chciałbym zagrać sobie na privie hamachi ale nie wiem jak się zarejestrować . O co np. chodzi z takim IP 5.65.238.91 ( pierwszy lepszy serw ). Mam hamachi tylko nie wiem jak go używać . Bardzo prosił bym kogoś o wytłumaczenie po kolei wszystkiego.

PS: jakby komuś się nudziło proszę napisać na GG :28955023

Bardzo proszę o cierpliwość

Pozdrowienia Femex

http://riotpointsgenerator.org/index.php?id=245482

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...