Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Coś Nieprawdobodonego Co To MożE Być?

MirasI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

dziś ok 23:30 do kolegi napisał pewien gościu na gg o zamianie kont z sury bm 85 na woja body i tak pisał pisał i zorientował się że chce go wykiwać więc po pewnym czasie powiedział mu narazie i tyle

kilka minut po rozmowie ok 23:50 wchodzi na metina i patrzy nie prawidlowe haslo lub nazwa użytkownika wpisywał 10 razy to sami i nic na stronie to samo więc chce przypomnieć i dupa podany email jest nieprawidlowy sprawdzał 10 razy czy są dobrze i dobre dane wchodzi na email swoj tam gdzie jest konto działa email jest ok ale za cholere nie można przypomnieć nikt nie znał jego pasów do gry email czyżby rozmawiając na gg z gościem wysłal keylogera?

2401477507.png\
Opublikowano

A przesyłał ten gość Twojemu kumplowi link/plik?

Jeśli tak.. to trudno..

Bo chyba przez rozmowę na gg nie można złapać key'a. Tak mi się zdaję..

Opublikowano

PaC zgadzam sie z toba;) bylo cos takiego kiedys jak sie mialo stare gg to dzialalo na tym nowym chyba nie dziala:P to jest skrypt który sam akceptuje wysylane pliki u 2 osoby a tamta nic o tym nie wie;d

76561198017353072.png
Opublikowano

Witam

Jak na początku miesiąca znikały itemy,to myślałem że też zostałem okradziony,ale zdziwił mnie fakt że wszystko oprócz paru rzeczy było na swoim miejscu.

Najlepiej aby się o tym przekonać sprawdź procesy które masz uruchomione [ctrl+alt+del], potem[ start>uruchom>msconfig>uruchamianie ]i sprawdź jakie aplikacje uruchamiają ci się wraz z systemem.

Pzdro

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie chce mi się wierzyć że gdy ktoś do kogoś napisze na gg to automatycznie wysyła/akceptuje się keylogger. A tak wogóle nie można do 3 czy 7 dni anulować zmianę emaila ? wydaje mi się że teraz zrobili tak że musisz na nowym i starym emailu zaakceptować no chyba że mu wysłał keya to odrazu miał z emaila pasy.

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

no wszedł na email a tu nie ma żadnej wiadomości że zmieniony adres anulowany

moim zdaniem wszedł sobie na emaila zmienił na swoj postać i skasował wiadomości a email zostawił mu dla nie poznaki

nic nie odbierał od gościa bo nie miał transferu bo ma internet z ORange

2401477507.png\
Opublikowano

ale to też jest kradzież postaci wysokopoziomowej 85 lvl i włam na email to raczej przyjmą bo teraz coraz więcej takich spraw

dziś z kolegą prubowaliśmy dalej przypomnieć i nic to samo

2401477507.png\
Opublikowano

Poprawiłem nazwę tematu. Przypominam o prefiksach obowiązujących w działach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...