Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Aol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie ... nie wiedziałem gdzie wstawić mój temat więc w razie koniecznosci prosze go przeniesć w stosowne miejsce. Mam pytanie dotyczace AOL'a czy jeśli używam opcji Free to te oferty które wypełniam i dostaje za nie SM są legalne ? ? ? tz czy jestem czysty używając tego sposobu ...

Opublikowano

Też się pytałem i powiedzieli mi, że tak. Chociaż z 2 strony to Ty wypełniasz jakieś reklamy (np. sprzedaż auta itp.) a idzie na nich. Sam czasem korzystam. Nie sądzę jednak, żeby było to w 100% legalne. Gdybyś zamawiał na siebie to prędzej ;p

Iron Maiden forever

Zbieram -

Opublikowano

i własnie w tym rzecz ... :D jak na siebie ;p ... a to z tymi autami to ja myslałem na poczatku że auto kupuje ^^ i się bałem zamawiać :) zarobilem w 5 minut 100 SM i mam stracha czy to legalnie czy nie ;] więc lepiej spytać jak mają mi do domu zapukać :)

Opublikowano

Jak mi się nudzi to wypełniam. Ale często robię tak, że np. adres, imię, nazwisko i zip code każdy z innego ;p

Więc tym ciężej zlokalizować

PS. Zbieram - ;]

Iron Maiden forever

Zbieram -

Opublikowano
Witam wszystkich bardzo serdecznie ... nie wiedziałem gdzie wstawić mój temat więc w razie koniecznosci prosze go przeniesć w stosowne miejsce. Mam pytanie dotyczace AOL'a czy jeśli używam opcji Free to te oferty które wypełniam i dostaje za nie SM są legalne ? ? ? tz czy jestem czysty używając tego sposobu ...

oczywiście że legalne.

[V] 10 Postow

[V ] 50 Postow

[V ] 100 Postow

[ ] 150 Postow

[ ] 200 Postow

[ ] 250 Postow

[ ] 300 Postow

Pomogłem? Jebnij +'ika!

34823.gif

Wytłumacz mi, drogi użytkowniku tego forum, dlaczego jak piszę w poście "walnij +'a " to stawiasz mi minus?

Opublikowano

Dla mnie też ten sposób jest legalny.

Przecież nie robisz nic złego, wypełniasz to co musisz i dostajesz za poświęcony czas

SM.

Więc śmiało można piąć się do góry z SM.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sory za odkopywanie tematu.

Ale aol jest legalny boo sluzy jako przegladarka.

Ale skoro wypelniam reklamy falszywkami to to juz jest nielegalne tak?...

Czy moga mi wjechac na chate ? tzn. czo cos mi moga zrobic za to. czy maja szanse na to ze beda wiedziec ze to ja?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...