Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ahrimania Pc, Pc2

NyahType

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę poprawnie po polsku

Człowiek nie wie sam, co dla niego dobre,

Pozorny raj, na przykład życie modne,

Pozorny świat, w którym czujesz się dobrze,

Im szybciej runie Farsa ta tym później będzie pogrzeb,

witchersigforpiotrekxxd.png

Sygnaturka by RedWolf

Opublikowano

Co do zabezpieczeń Ahrimani :) nie było to dość trudne normalnym programem który znajduje się na mpc poszły wszystkie pliki ze standardowego clienta (twojego ary) :) co ciekawe nie każdy packer dawał sobie rade wyskakiwały podkatalogi "a"

Opublikowano

Tak bardzo jak mi sie podobaja te skille arego, ze jestem za tym by ich nie udostepniac :P Bedziesz mial czym przyciagac graczy na twoj serwer :) Ahrimania okazala sie wielkim sukcesem, dzieki pomyslowosci i unikalnym skilla :P

Opublikowano

Bardzo przepraszam że post nie na temat, ale dał by ktoś linka do klienta tego serwera? Spróbuję rozpakować te pliki. Jak mi wyjdzie, to się w Wami podziele ; >

Nie udało mi się niestety wypakować ;D

Zdarza się, no nic ;DD

korneleknew.png

Opublikowano

@Up to nie jest czasem stary klient?

Dostałem od kolegi Damomo ; >

http://www.megaupload.com/?d=0AU1VEHV

korneleknew.png

Opublikowano

I to mają być ładne skille? oO

Efekt świecenia silnego ciała znajomy coś ;)

Sam robiłem takie silne nie wiem czy mi czasem go nie wykorzystali :P

Ja bym nie chciał takich skilli byłyby lagi na wojnach ;D

Ale to tylko moje zdanie...

Bardzo prosto można uzyskać IP serwera bez rozpakowania root ;)

Tak więc można się połączyć ze swojego klienta...

Pozdrawiam

Opublikowano

Wystarczy odszukać plik,i to będzie zapewne spolszczenie zmienione na format *.bin :)

Potem edytować IP (chyba wiadomo która linijka?) i spolszczenie będzie jak każde inne.

Lub jak kto woli, wklejamy do swojego klienta i gramy :D

@fast77 jak już o czymś piszesz, to dopisz jak to zrobić:D

Tiveria jest po prostu śmieszna (offtop) game.bin hahahahaha zmieniłem na 'lamusy.exe' i waga jest jak każdego innego spolszczenia.

Żałosne jednym słowem, ŻAŁOSNE!

@kornel (sorry, że nie pisze całego nicku, nie chce mi sie xD ) - ode mnie dostałeś ten link :O

http://www.megaupload.com/?d=2N0FRIMR

Ten co ty podałeś, to podobno sam znalazłeś :D

Opublikowano

@UP

Gdybym to podał na tym forum jak uzyskać IP bez rozpakowania root to wszystkie privy by upadły z jednego powodu...

Odpowiedź jest prosta: Kamer Mod...

Jak chcesz wiedzieć jak to zrobić to na pw zapraszam ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Damomo czytaj do końca. NApisałęm że "Dostałem od kolegi Damomo."

Upy xdd Dla chcącego nic trudnego. Proxyfire czy jakos tak sie nazywalo pokazuje porty i ip ;D

korneleknew.png

Opublikowano

Damomo czytaj do końca. NApisałęm że "Dostałem od kolegi Damomo."

Upy xdd Dla chcącego nic trudnego. Proxyfire czy jakos tak sie nazywalo pokazuje porty i ip ;D

Ale co chodzi Wam o IP serwera bez rozpakowania plików root?

Wchodzicie na serwer, klikacie start/uruchom, wpisujecie "cmd" i w linii poleceń wpiszcie "netstat" w zakładce OBCY ADRES wyszukajcie adres serwera:), napewno będzie to port 13000 i 13001 jako standardowe :P, mogli zmienić ale to wystarczy odpalić kilka klientów. I poszukać portów gdzie się zmieniają o 1, oraz wspólny adres IP.... Łatwizna xDD

Wszyscy mówią ze rozpakowali itp, a nikt tego tu nie umieścił ani w żadnym innym kliencie ich nie widziałem? Czemu?... Jak ktoś umieści ropakowane pliki pliku "ahrimania.epk" to uwierze, bo wszystkie inne rozpakowane oddałem razem z serwerem, więc jeśli upneli coś z edytowanego to pewnie bez zabezpieczeń;P

admin2r.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...