Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyjaśnienie Soulju2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Każdy pyta " co się stało z Soulju2 "

A otóż Administrator czyli ( GM ) grzecznie ująć obraził się na Polaków, dlaczego ? Dlatego że Prawie każdy Polak grał na aplikacji [ MOD ] a także używał dodatków do gry czyli (...Botów...)

Dziś zaciekawiło mnie i na forum soulju napisałem po [ Niemiecku ] propozycję dla nich, aby odblokowali Polskie IP z powodu małej ilości graczy na serwerze. A tutaj Administrator odpowiedział mi szybko i łatwo

Nö brauchen kein hackenden Polen auf unserem Server
Czyli
Nie, nie ma potrzeby hack Polaków na naszym serwerze

Szczerze nie wiem po co ten post robię, ale myślę że chcę uzasadnić wam że boty nie są potrzebne i szkodzą ale to w swoim czasie.

Czy jest warto grać na Soulju ( i na innych priv serwerach ) na botach ? takich jak " DMG " speed hack itp ?

Prywatne serwery są dla ludzi którzy

- Nie potrafią Grać na Polskim ( Metin2 PL ) , lub nie dają sobie rady.

- Zmęczyli się grą na ( Metin2 PL ) i chcieli by zabawić się na Prywatnym szybkim Expie.

- ITP ...

Rozumiem, Grać na Botach na Polskim Metinie ( Metin2 PL ) jest tam ciężko expić, zarabiać kasę i wgl .

Ale na Priv ? i to nie polskich.. Szybki Exp szybko zarobić kasę , robisz skile na P w niecale 1,5 godzinę.

Jest dobra zabawa w samo ręcznym expie i w budowie Postaci.

Boty? Popatrz na z drugiej strony.

( druga osoba męczy się na wbicie 70 poziomu robi eq które pomoże w expieniu i wgl )

ty na bocie 10 minut już masz około 60 bo masz DMG walisz tyle co 70 lv z bardzo dobrym Eq do expa.

- bota ?

0 zabawy, szybkie znudzenie gry ....

Przez to Także GM może zablokować Polskie IP jeżeli duża część zagranicznych graczy zgłosi że gracze z Polski grają na botach ;(

przemyślcie to i dajcie odpowiedź a ja postaram się z GM- Soulju2 , dać 2 szanse Polskim gracza czyli nam.

Ale to zależy tylko od was.

Wiem dużo serwerów jest itp... ale Soulju jest naprawdę bardzo fajnym Serwerem na którym się bardzo przyjemnie gra ( bez botów )

Wiem wiem, zaraz będą odpowiedzi i - za głupie pisanie i nie potrzebny post pewnie.

Ale ja tak nie sądzę eh. Czekam na odpowiedzi

Jeżeli Pomogłem Czyń swoją powinność Dodaj ( + )

Jeżeli cię obraziłem albo dodałem głupi Post Zabij mnie Dodaj ( - )

Metin2 PL

i nie tylko.

Opublikowano

popieram cie gram bez botow i dmg fajnie sie gra ale jedna rzecz mnie wk**** na maxa wykoksisz sobie konto jedziesz wiekszosc ludzi na skilla a oni odrazu spamuja dmg i mozesz dostac bana za to (ja dostalem)

Opublikowano

Hmm to co mówisz jest prawdą.

Ale z banem? bym się kłócił ponieważ bana za samo pisanie " Dmg, on ma bota.. itp " nie można dostać, jeżeli ktoś mi filmik ( screen, co mało daje ) to w ten sposób można dostać bana. GM musi podać powód i musi dostać dowód że masz Botq.

Ale czasami GMami na serwerach są 12 latki, które nie potrafią zbytnio obsługiwać się serwerem , chcą dla serwera dobrze i popierać graczy np " ktoś napisze do gm nick i powie ze on używa bota np DMG, a GM bierze to za prawdę bez dowodów i banuje. Myśli że przez takie zachowanie więcej ludzi będzie grało, a to wręcz przeciwnie jest przez takie coś mniej ludzi gra .. .. . ..

Metin2 PL

i nie tylko.

Opublikowano

tak szczerze to na Soulju2 kto latał z dmg / 1hit to byli tylko polaki ;/

ps : pobierasz " Hide My IP 5.2 " i możesz grać ;P

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Właśnie o tym mówię ciągle, dlatego GM- obraził się na Polaków.

Dlatego stworzyłem taki oto właśnie post, abyśmy przestali grać na Botach na ( serwerach prywatnych ) o Polskim [ Metin2 PL ] nie mówię bo tam ilość botów jest masakryczna...

Musimy zapobiec botom, ponieważ przez takich za przeproszeniem ( nuupków ) tracimy szanse grania na miłych i fajnych serwerach ( No-PL ) ...

Nie mogę zaprzeczyćem na że nie gra grałbotach, ponieważłem i to na prywatnych, ale muszę wam powiedzieć że po 2 tyg grania na takich botach znudził mi się metin, wydawał mi się taki łatwy i wgl ( A TO NIE PRAWDA! ) .

Po 2 letniej przerwie gry w metin2, powróciłem do gry, i to już bez botów. Wbiłem 75 Poziom na Metin2 PL, ciężko wbijałem, spokojnie i dokładnie. Po czym sprzedałem konto znajomemu z RL i zaczełem grac na Prywatnych co dało mi dużą zabawę z gry.

Metin2 PL

i nie tylko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...