Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Dl] [ 007 + Inv_Scout ]

ElegaN Skilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa czita: [ 007 + inv_scout ]

Instrukcja:

1. Włącz cheata

2. Daj ścieżkę do hl.exe lub cstrike.exe

3.graj

4.klawiszami od myszki mouse1,mouse2 i klawisz "E" - Speedhack

5.f1,f2,f3,f4 - kupno broni

6.DODANIE ZIELONYCH LINI klawisz - plus "+"

7.konsola - delete

8.menu - insert

Funkcje:

1.aimbot

2.wallhack

3.speedahck

4.autowall

5.autoshot

6.no-recoil

7.nickspam

8.spinhack

9.chasecam

10.NoSky

11.Autobuy

itp reszty nie znam :] (ale ten czit ma wszystko co jest możliwe)

SKAN: http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/05c47c9ade81645b58f644ab9756efc4006510c8

DOWNLOAD: http://www.speedyshare.com/files/25274006/007_inv_scout.rar

Filmik tego (POTĘŻNEGO CZITA): http://www.youtube.com/watch?v=-f7xkcIHOWg

PS.Wiem że ma kilka trojanów ale to tak jak każdy czit. po za tym nic się nie stanie z kompem czy Windowsem ja tyle tego czita mam i inni też go mają i nic się nie dzieje. po prostu wyłączyć anti virusa lub skasować . działa na patchu V23

Opublikowano

zaduzo wirusow i pobiera reklamy niewarto

jak nie chcesz pobrać to nie pobieraj twoja sprawa ja mogę dać gwarancję że nic się nie stanie a jak ci się nie podoba to graj na marnym BaDBoY'u albo na ECC tylko że w tedy to nawet mi nie dorównasz.

ja na tym hacku osiągam przez 10 minut 270 zabójstw w tym 0 zginięć

Opublikowano

to juz bylo ale ok niepolecam cheata 100% ban co 5min

duble post noobie klikaj edytuj a nie

22020005.jpg

wal co chcesz to tylko jest forum (to nie real) ale jak walisz to - :D

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cheat w sumie dobry.. ale do skanowania wykrywa wirusy.I nie mów mi proszę,że to nie są virusy groźne dla komputera,ok? Bo lepiej wiem.Ja gównami takimi nie zaśmiecam sobie pamięci komputera,bo mi to tylko zepsuje go.Inne czity są lepsze,a nie to gówno.Mówię "gówno" bo ma wirusy.Są szkodliwe dla komputera.A jeśli nie to jak mi udowodnisz? Widziałem i miałem podobnego! Tylko.. Hmm.. Dziwne bo mi jakoś nie pokazywał wirusów.Nic ci nie dam,a minusa też nie bo doceniam to i niektórzy też.

Opublikowano

Cheat w sumie dobry.. ale do skanowania wykrywa wirusy.I nie mów mi proszę,że to nie są virusy groźne dla komputera,ok? Bo lepiej wiem.Ja gównami takimi nie zaśmiecam sobie pamięci komputera,bo mi to tylko zepsuje go.Inne czity są lepsze,a nie to gówno.Mówię "gówno" bo ma wirusy.Są szkodliwe dla komputera.A jeśli nie to jak mi udowodnisz? Widziałem i miałem podobnego! Tylko.. Hmm.. Dziwne bo mi jakoś nie pokazywał wirusów.Nic ci nie dam,a minusa też nie bo doceniam to i niektórzy też.

no jakoś dziwnie bo wiesz u mnie na kompie jest (mnóstwo) takich cheatów w dodatku gram na nim już o koło 1 roku i powiem ci że nigdy ale to nigdy nic z kompem oraz systemem nic się nie dzieje

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...