Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Jak Najtaniej Kupić Sm

Modako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć gdzie można kupić jak najtanie Smocze monety :)

Kiedyś była dostępna opcja sms przez Chiny ale już jej nie ma więc chcałem się dowiedzieć gdzie moge kupić sm tanio przez telefon

Prosze o odp dam +

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

sposob z aolem ? dlugo sioee wypelnia te ofert amerykanskie ai malo sm z tego ale warto bo zadarmo

kolega chyba mowi wyraznie ze interesuje go Sm przez telefon ;)

@topic

dodaje prefix

Opublikowano

Dokładnie, najprościej kupić starter za np. 5 zł obwinąć telefon folią aluminiową albo gdzieś wyjść żeby nie było zasięgu i wysyłać do woli SMS.

@EDIT

Kiedyś działało ;P

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

Dokładnie, najprościej kupić starter za np. 5 zł obwinąć telefon folią aluminiową albo gdzieś wyjść żeby nie było zasięgu i wysyłać do woli SMS.

Działa to sprawdzałeś ??

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Jak na PL to nie działa chyba już.

[V] 10 Postow

[V ] 50 Postow

[V ] 100 Postow

[ ] 150 Postow

[ ] 200 Postow

[ ] 250 Postow

[ ] 300 Postow

Pomogłem? Jebnij +'ika!

34823.gif

Wytłumacz mi, drogi użytkowniku tego forum, dlaczego jak piszę w poście "walnij +'a " to stawiasz mi minus?

Opublikowano

Pamiętam że kiedyś był jeszcze sposób z PayPal coś takiego nie wiem czy znasz :P, oglądało się reklamy, i troszkę kaski wpływało na konto ... i tak zamawialiśmy Sm (duzo pracy przy tym, mało Sm),

[font="Impact"] ZA DARMO !!!![/font]

:D :D :D

urt2hg1.gif

30646.gif

Podobała ci się Reklama/Serwer/Czy mój post daj te add.png, przecież to nic nie kosztuje, jak dasz na pewno się odwdzięczę

Daj ocenkę, skomentuj, Po prostu Wbijaj na Profil !!

Opublikowano

a dajcie linka do tego sposobu z Aol :)

msz linka w "o mnie" na profilu MrPiotrek ;) z aolem ja wyciagam z 10 smow dziennie aale mam cos popiepszone i mi niedochadza a jak posiedzisz caly dzien to z 200-300 wyciagniesz ( a co do sposobu z tym telefonem moze jest jakis podobny ? bo szybko by sie tym smy nabilooo ;) )

Opublikowano

Jutro sprawdze czy działa to z telefonem i starterem za 5 zl :P

Nie próbuj. Szkoda kasy. To i tak juz nie dziala.

Tu masz link do sposobu z Aol'em ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/234542-tut-najlepsze-sposob-na-sm-za-free-lepszy-niz-sponsorpay/

Moglbym prosic o plusika? ;>

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Opublikowano

myk polega na:

1. kupując starter za 9zl pewnej sieci dostajemy 5zl gratis...mamy 14zl na sm

2. mając stary telefon taki jak nokia 3310 który "jak nie ma zasiegu to wyśle zaraz po wejściu w strefe z zasiegiem" - więc folia aluminiowa + piwnica w blokach, wysyłamy ile chcemy i wchodzimy gdzieś w zasięg ;)

Opublikowano

A więc tak...

Zrobiłem tak jak mówiliście poszedłem do piwnicy zawinełem telefon w sreberko ^^ wykroiłem mały otwór na ekran i zacząłem wpisywać numer i kod jakoś mi sie udało (nie wydziałem klawiaturki :D)

po czym zrobiłem kopie 1 sms i zacząłem wysyłać masowo. Wysłałem ich z jakieś 70 (wiadomości cały czas próbowały się wysłać). Odpakowałem telefon ze sreberka i przychodził mi SPAM "nie można wysłać wiadomości" a na końcu jedna wiadomość doszła z wiadomością "Twoje 25 sm zostało doładowane"

Wróciłem do domu i doładowało mi tylko 25 SM niestety :D Ale byłem nastawiony na takie zakączenie ;p

Nie wiem może to zły model telefonu bo używałem noki 6300 wiec może to tylko działa w starych telefonach tak jak mówi Manieek albo wogóle nie działa już

Jak komuś działa to prosze napisać jaki ma model :)

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

A więc tak...

Zrobiłem tak jak mówiliście poszedłem do piwnicy zawinełem telefon w sreberko ^^ wykroiłem mały otwór na ekran i zacząłem wpisywać numer i kod jakoś mi sie udało (nie wydziałem klawiaturki :D)

po czym zrobiłem kopie 1 sms i zacząłem wysyłać masowo. Wysłałem ich z jakieś 70 (wiadomości cały czas próbowały się wysłać). Odpakowałem telefon ze sreberka i przychodził mi SPAM "nie można wysłać wiadomości" a na końcu jedna wiadomość doszła z wiadomością "Twoje 25 sm zostało doładowane"

Wróciłem do domu i doładowało mi tylko 25 SM niestety :D Ale byłem nastawiony na takie zakączenie ;p

Nie wiem może to zły model telefonu bo używałem noki 6300 wiec może to tylko działa w starych telefonach tak jak mówi Manieek albo wogóle nie działa już

Jak komuś działa to prosze napisać jaki ma model :)

jak to trzeba bylo inne kody wysylac , spisz sobie inne kody na SM bo tego samego nie mozna ciagle wysylac xD

P.S chociaz ten spsoob podobno juz nie dziala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...