Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Prywatnym Serwerem Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym prosić was o pomoc!!!!

Mam problem z serwerem metin2. Wszystko działa prawidłowo (msql/navicat/itd) ale jak loguje się na serwer po wyborze postaci wyłącza mi się metin ;/ i jest to serwer "narazie" hamachi

Jeżeli wiecie dlaczego tak się dzieje proszę o jak najszybsza pomoc

Pozdrawiam :)

synganampc.jpg

,,Sukces nigdy nie jest ostateczny, porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.'' ~ Winston Churchill

Opublikowano

Robiłeś reinstal metka?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

tak ale to chyba nie oto chodzi bo u mojego kumpla jest to samo

synganampc.jpg

,,Sukces nigdy nie jest ostateczny, porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.'' ~ Winston Churchill

Opublikowano

No to chyba wina spolszczenia...robisz spolszczenie najnowszym Connect Changer??

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

nie robiłem w najnowszym ale kiedyś tez mieliśmy priva i działało na tym co mam

synganampc.jpg

Opublikowano

Ale spróbuje

synganampc.jpg

Opublikowano

To spóbuj najnowszym ,wydaje mi się że to by wtedy rozwiązało problem.

1699886561.png

Opublikowano

Jakie masz pliki ?

Rain, Sui, Wersja Lite avalonmt2, Paniny ????

@UP to nie od tego zależy.

Na plikach suiego czas przestawiony jest, jak się wchodzi, ruszy się albo co to wywala :)

Możliwe też, że masz pozmieniane kordy, przy wejściu z niezaktualizowanymi plikami wywala.

Ale to raczej nie o to chodzi.

Opublikowano

Nie bo to jest tak wybierasz postać, ładuje się i jak już się załaduje nic się nie pojawia tylko metek ci się sam wyłancza

synganampc.jpg

Opublikowano

Na jakim kliencie odpalasz ???

2008 niepatchowany ???

Sprawdź, czy klient nie ma żadnych błędów.

Dam Ci przykład: Mam klienta triadicy, zmieniłem pliki, nie patchowałem (game.bin to spolszczenie... zalosne) i już mnie wywalało, bo mieli nową mapę której ja nie miałem w kliencie:)

Opublikowano

Pliki Igor Pavlov

synganampc.jpg

Opublikowano

tak klient 2008

synganampc.jpg

Opublikowano

Pliki znalazlem już dawno na necie.

Kiedyś serwer na nich działał a teraz nie wiem czemu wywala

Dokładna nazwa to : Mcncc.com_mt2sf_Up_by_Shizer

A linku nie mam

synganampc.jpg

Opublikowano

Linku nie ma to nie pomogę:(

A może inaczej...

Coś na serwer dodawałeś nowego ?

Albo w kliencie grzebałeś? Lekko spatchowałeś ?

(do pewnej częsci, działa ale wywala a potem już nie da się nawet odpalić)

Opublikowano

Nie nic nie zmieniałem

synganampc.jpg

Opublikowano

Zmieniłem wszędzie i dalej to samo :/

synganampc.jpg

Opublikowano

Logowanie nie padło bo normalnie loguje na konto i wybierasz postać tyle że po wyborze postaci jak ładuje się to wywala ci metka :/

synganampc.jpg

Opublikowano

padło logowanie, a loguje tylko wywala ?

pomyśl :D

A no tak, sorry zle zrozumiałem - zrozumiałem go, że nie moze sie zalogowac bo wywala :D Za szybko chce pomoc xD PRzepraszam za zamieszanie xD

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...