Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Prosił bym by kazdy z was wyrazał opinie na temat teamu PL serwerów Nostale odnosząc się do konkretnych osób lub calego teamu.

Ja zacznę ponieważ uważam że to kłamcy oraz oszuści...:

Wczoraj dostałem blokadę na konto za uzywanie Botów, na danym koncie oraz e-mailu "NIGDY NIE KORZYSTALEM Z BOTOW I INNYCH PROGRAMOW". Ostatni raz kiedy korzystalem z bota bylo to kilka miesięcy temu i było to na Niemieckim serwerze ze względów chęci wypróbowanie i przetestowania danego programu co trwalo moze nie wiecej jak kilkanascie minut. Po drugie nigdy też nie spowalnialem gry oraz minigier na danym koncie, a blokadę dostałem. Support twierdzi że nie odpowiedziałęm GM w grze i korzystalem z BOTa co jest dla mnie śmieszne. Udowodniłem im ze to nie mozliwe więc powiedzieli mi ze korzystam z programów do minigier, co im odpowiedziałem żeeby dokłądniej sprawdzili bo na danym koncie nigdy nie wygrałem nawet jednej nagrody 5lvl-u. Do dziś myslałem że pracują tam ludzie uczciwi... Teraz juz wiem że to społeczność osob które banują zwykłych graczy żeby mieć tzw swoj ranking najlepiej banujących GM. Opowiem co dalej... założyłem dziś nowe konto bo stwierdzilem a niech sie wa.ą moze zobaczymy jak sie gra innymi postaciami. Grałem od rana robiąc zadania CP w ktoryms momencie po wyjsciu z cp wyskakuje "kara" konto zostalo zablokowane - Konto było nowe, załozona specjalnie dla niego nowa poczta. Mogę sobie dać rękę uciąć że nie korzystalem z niczego i ze ktoś się na mnie uwział dzis zobacze czy to ta sama osoba nałozyła na mnie karę. apropo... z serwera dziś wywalilo mnie z 10 razy.

Pozdrawiam i rezygnuje z gry na PL serwerach gdzie supportem zajmuje sie banda oszustów i kłamców

Opublikowano

To nieudacznicy ! ukradli mi konto pisałem do całego teamu (dosłownie :D) i mi odpisywali że odzyskanie by za długo trwało.Już nie mamy argumentów aby pozostać na nostale PL ;/

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Dzięki za sygne Makin :D

Opublikowano

Ja jak narazie nie maiłem problemuz team chociaz kiedy biłem profe na grochach, wpadła GA Smoczyca i mi machnęła odmachałem jej i tyle ją widziałem :D i byłem przy kompie(na szczęście)

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Pff ja nie wiem ale ten support nostale PL jest idiotyczny ... Ludzie .... nie grałem na koncie jakieś 6 miechów zapomniałem wszystko o koncie ... Więc napisałem do nich . W załączniku miałem SS od 15 lvl do 69 ... I oni mi kurna powiedzieli , że nie mogą mi pomóc ... xD bo nie wiedzą czy jestem właścicielem konta ... To jakiś syf a nie gra ...

Opublikowano

A Ja jeszcze nie miałem problemów z Team' em NosTale PL ;) Według mnie są spoko ;) Pewnie nie jeden z was napisze, że napisałem, że są spoko bo nie miałem żadnych problemów z nimi nawet jakbym miał jakiś mały błąd to bym też tak napisał ;) Chyba, że chodziłoby o kradzież konta i niezwrócenie mi go przez nich ;)

ezgif-com-effects.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Schitti

Schitti skąd masz numer ubezpieczenia społecznego w korei? bo te z neta nie działają.

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Tak jest we wszystkich MMO od Gameforge. Bo wkońcu skoro nie płacą im za pracę to po co się wysilać - To jest zapewne tok myślenia TEAMu.

Może kiedyś się to zmieni. Póki co trzeba wytrwale grać nie zważając na problemy.

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Opublikowano

Wiele razy się spotkałem z GM'ami od Gameforge..porażka, szczególnie Ci polscy. Oni muszą mieć zawsze rację, nawet kiedy jej nie mają..

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Z reguły tak jest, że GameForge kładzie laskę na to co robią GM...

Ich tylko obchodzi to aby zarabiali i nie mieli żadnych strat przez boty... (-,-)

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...