Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Qvizidia [Pl] [Dedyk] - Beta 3Days

Vazixable

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny serwer lecz nie zagram. Nie lubię aż tak dużych hardow ... A z tego co widziałem na gp z psa leci 60-80 yang ...

Opublikowano

Up ... każda beta to nie jest szkaty i kasa u npc. Beta to jest wersja testowa gdzie administracja sprawdza jak sprawuje sie serwer oraz naprawiają ostatnie bugi ...

Opublikowano

chodzi o to ze all jak normal tylko ze nameczysz sie te 3 dni 65 + wbijesz i nagle cofka.. conajmniej exp zwiekszyc..

Opublikowano

Przepraszam, że macie ikonki hwangów u handlarzy, w moim kliencie id hwangów to tak naprawdę mikstury, na te 3dni zmienie id na normalne mikstury.

Pozdrawiam.

sygnatura.png

Opublikowano

Beta w sensie że test serwera, jak sobie da rade, czy nie padnie itd, beta znaczy "test" nie oznacza to że od razu będa u handlarzy wszystko wymaksowane i od razu 99lv.

Pozdrawiam.

sygnatura.png

Opublikowano

eee serwer nie chodzi gdy sie loguje to loga

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Opublikowano

@Znalezione 4 Błędy

@W czasie naprawy, m.i.n:

-Blokada włączania , wyłączania GM MODe

-Zmiana komendy Shutdown <jak pan troche wyżej napisał>

-I 2 inne

Zaraz ponownie Włączony będzie.

sygnatura.png

Opublikowano

serwer fajny gm mode itp.

Ja znam komende /e test 0 to wylacza gm mode

i wlasnie ktos jej uzyl ;/

Reputacja jest mi obojętna, jeśli jednak ci pomogłem możesz dać +.

Opublikowano

powiem tak widziałem pierwszy filmik qvizidy a mianowicie spalanie przez GARMADIANA czyli Vazixable złodzieja na +9 w dt wtedy wszyscy myśleli że to był pl bo wtedy chinole tylko były a o takich rzeczach jak zrobił nikt nie pomarzył więc na początku uwierzyłem pote z kolei jak zobaczyłem że to priv to czekam aż od tamtego momentu aż do tego na ten SERWER ;]

Opublikowano

@Up - to było naprawdę.

W to też nie uwierzysz?

@EasyMetinek - ANGMANETE to był mój znajomy, ja mam nicki od "GARMADIAN", "VIZARDIX", "VAZIXABLE".

Pozdrawiam.

sygnatura.png

Opublikowano

No co za je*ane neo kidy. I już zbugowali shinso, nikt nie umie kurwa czyjejś pracy docenić.

Dzieci nauczcie się szanować cudzą pracę, piczokłaki ...

faajny serwer, będzie po becie.

fb.com/myrodj

Opublikowano

a to sory vazi w każdym bądź razie i tak ty sie liczysz bo ty stworzyłeś 1 polski prywatny serwer metin2, mam pytanie czy bd lvl koło nicku ? z rangą odbugowanymi kamykami itd?

Opublikowano

Vazix, czy możesz już udostępnić klienta, żeby widzieć nowe itemy? ;>

Chce ze stalki coś zrobić, a na moim kliencie pisze, że to żółć

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...