Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Zrobić Konto, Stworzyć Gma, Oraz Zagrać Na WłAsnym Prywatnym Serwerze Metin2

RaymanGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak 300 setny poradnik o tym... . Możesz dać już sobie z tym spokój ? Jesteś kolejnym dzieckiem które nabija sobie posty . I co chcesz żeby zdjeli ci 10% za tuta ? . Prosze cie tych poradników jest masa więc nie nabijaj sobie postów . Nie mówie tylko o tym temacie . Prosze modka o zamknięcie bo zaraz zrobi się tu spam krytykujący cie .

Opublikowano

A ten spam robi się przez takie dzieci, jak ty! I to ty zawsze nie wnosisz nic do tematu, nabijając sobie posty. Ja malutki przynajmniej robie te poradniki, a nie czepiam się takich dzieci, żeby usuwały tematy -.- Nie jesteś modem, to nic Ci do tego, czy mod zamknie, czy nie. Mam już dosyć takich. A co do 10%, mam 0% jakbyś nie wiedział... Dziękuje, dobranoc ;o

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik bardzo dokładny i profesionalny (Joke):P

koledze się bardzo przydał, on nie ma na moc konta więc ja dziękuje i dziękuje, inne poradniki były nie zbyt dokładne, ten jemu pomógł :P

pozdrawiam i zapraszam róznież do moich tutków :)

+ dla autora :)

+ x5 tak se, bo wiem, że wy to lubicie 

a tak to nie wiem dlaczego

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...