Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black Ops Configuration Utility

dawidero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tłumaczone z MPGH dla MPCForum:

Jest to mój drugi relase do Black Opsa!

Black Ops Configuration Utility by master131!

Więc co to może zdziałać?

Pozwala edytować różne ustawienia, aby zoptymalizować i dostosować grę do własnych potrzeb i wymagań. Ma kilka innych funkcji, jak również tworzenie karty gracza jak i opcję edycji configu ręcznie!

Czy mogę zostać zbanowany za to?

NIE! Nie zostaniesz zbanowany za to, bo to tylko modyfikacje pliku konfiguracyjnego!

Dlaczego jest tak mało funkcji?

Jest to jeszcze wersjia beta i wciąż są rzeczy które mogę dodać, ale chcę wam już to zaprezentować. Muszę dodać kartę "Kontrola", jak również opcje resetu różnych ustawień i dodać trochę poprawek.

Jak go używać?

Wystarczy uruchomić program, a reszta jest oczywista!

Co zrobić żeby program poprawnie działał?

Będziesz potrzebował. NET Framework 4, aby uruchomić program poprawnie. Przykro mi, jeśli jest to niewygodne dla każdej osoby, jak starałem konwersować program do starszej wersji spotykałem kilka nieprzyjemnych błędów.

Znalazłeś jakiś błąd?

Świetnie! Wystarczy napisać do mnie na e-mail: [email protected]. Postaram się naprawić błędy jak najszybciej! (Tylko po ENG)

Mam propozycję, jakie funkcję można jeszcze dodać!

Wystarczy umieścić swoje pomysły i będę brane pod uwagę przy następnej aktualizacji, chyba że będą głupie i nie do wykonania.

W tle ekranu jest strasznie jasno i brzydko, co robić?

Wystarczy kliknąć Edycja> Kolor tła i wybierz kolor dla siebie.

Mam więcej niż jedną kartę graficzną ale włączając multi-GPU i wielowątkowość nie ma dużej różnicy!

Jeśli masz włączone Crossfire CCC, spróbuj wyłączyć a FPS powinny się zwiększyć o znaczną ilość! Dzięki PinkSlippers!

Uwagi:

Jeśli korzystasz z funkcji edycji, upewnij się, że wykonujesz "Save Config File" w przeciwnym razie możesz napotkać pewne problemy i program nie zapiszę twoich ustawień!

Screeny:

t6oz1h.jpg

Podziękowania:

master131 - Zrobienie głównego kodowania i takie tam

donutdan4114 - Zainspirował mnie do stworzenia tego programu.

Blubb1337 - Pomoc w kilku rzeczach.

Insane i crasher806 - testowanie wersji beta

Call of Duty Wiki - Symbole prestiży.

Download:

Oryginalny Link (MPGH)

BLACK OPS CONFIGURATION UTILITY

SPEEDYSHARE:

BLACK OPS CONFIGURATION UTILITY - SPEEDYSHARE

SKAN:

VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner

BOConfig.rar - Jotti's malware scan

29dvaqe.jpg
Opublikowano

fajne masz + ale jakoś nie chce mi sie zmieniać

już wole z wh biegać i nabijac realnie

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Ale to nie program do wbijania LVL czy tym podobnych. Ktoś ma słabiutkiego kompa może sobie ustawić wszystko na jeszcze większe minimum! A jak ktoś ma maszynę która pociśnie nawet 16AA to można tam ustawić jeszcze większe ustawienia graficzne. Wyłączyć muzykę w grze (przydaje się na S&D aby słyszeć kroki przeciwników) Albo ręcznie bez zbędnych szukań i problemów w notatniku zmienić swoje ustawienia ręcznie i zrobić sobie super configa a'la CoD4 :)

29dvaqe.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...