Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Najlpeszy Sposób Na Wypychanie.

lopescio

Ocena tut'a  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy torturial jest dobrze wyt?umaczony?

• Tak.
      4
    • Nie.
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przedstawiam sposób na wypchnięcie kogoś z bezpiecznej strefy jinno, bo najczęściej gdy tego próbujemy osoba ucieka ;)

A więc tak instalujemy metka z 2008r i instalujemy KamerModa. Do pobrania z tąd:

http://www.metin2mod.tk/

następnie instalujemy KamerModa do folderu z metkiem z 2008r(jeśli już ktoś miał moda to nie potrzeba instalować od nowa). Teraz także pobieramy pliki dzięki którym możemy wypychać z bezpiecznej strefy ;) Do pobrania z tąd

www.metin2mod.tk

wybieramy zakładkę inne i mamy ;) Pobrane pliki wypakowywujemy i kopiujemy do folderu pack który znajduję się w metku. Gdy nie ma naszego serwera pobieramy serwerinfo.py ze strony

www.metin2mod.tk 

w zakładce inne. Teraz gdy już zalogowaliśmy się na postać szukamy ofiary ;) A teraz podchodzimy do tej osoby i wciskamy PPM na tą osobę(musi się wyświetlić górny pasek), a następnie spację a w momencie gdy ją odrzuca ciśniemy ciągle przycisk warp w górnym pasku(nie puszczając spacji) W ten sposób ofiara nie ucieknie a my ją wyrzuciliśmy poza bezpieczną strefę i możemy ją dednąć. Dodam jeszcze że możemy tą osobę lognąć wystarczy że będziemy ją tak wypychać do końca mapy i gdy ją wypchniemy za mapę lognie ją ;) . Mam nadzieję że tut przydatny i proszę o zdjęcie paru % ;)

Opublikowano

No tak Kamer to udostępnił a ja daje sposób jak można to wykorzystać, bo nie każdy wie że można tak wypychać. A dokładnie to nie pamiętam ale grałem chyba na Eteorze jbc to Priv do mnie :)

Opublikowano

ładny tutek, przydał się. daję +'a

[V] 10 Postow

[V ] 50 Postow

[V ] 100 Postow

[ ] 150 Postow

[ ] 200 Postow

[ ] 250 Postow

[ ] 300 Postow

Pomogłem? Jebnij +'ika!

34823.gif

Wytłumacz mi, drogi użytkowniku tego forum, dlaczego jak piszę w poście "walnij +'a " to stawiasz mi minus?

Opublikowano

Piszesz, że nie ucieknie :D mi jakoś uciekają ;/ robie tak jak napisałeś

Musisz robić coś źle. Spróbuj wejść na konia i uderzyć i w momencie gdy ofiarę zaczyna odrzucać to trzymasz spacje i ciśniesz ciągle warp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...