Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z pewną rzeczą, chciałbym wam to jak najprościej wyjaśnić, przyjmijmy że mamy nasz program, w i obsługujemy go poprzez GUI, zaznaczając Checkboxa włączamy daną funkcję programu, odznaczając wyłączamy, jak jednak zrobić, aby przy zaznaczeniu dwóch lub więcej checkboxów, wszystkie funkcje były wykonywane? przykładowo mamy taki program :

To jest ukryta treść, proszę

W tym przypadku funkcja 3 będzie wykonywana, a co jeśli zaznaczymy wszystkie trzy checboxy? jak zrobić aby każda funkcja była wykonywana?

z góry dzięki mam nadzieje, że zrozumieliście o co mi chodzi.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Przyłączam się,

Jak zrobić aby naciskał 2 lub więcej klawiszy jednocześnie ? Np: 1, 3 i 9 ?

I jak zrobić ze gdy zaznaczę checkboxa to będzie wykonywał dodatkową funkcję ?

Nie chce specjalnie pisać nowego tematu także napisałem tutaj. ;)

Opublikowano

moze wykonywac jedna po drugiej ale chyba nie da rady kilku na raz bo on leci od gory do dolu z kodemi tak w kolko:)

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

Autoit nie supportuje multithreadingu.

Możecie ewentualnie skorzystać z AdLibRegister, SetTimer z callbackiem, albo DLLCallBackRegister.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Hmm nie supportuje, możliwe, ale mam kilka botów do World of Warcraft z francuskich forów wykonanych w AutoIt, mają GuI, po zaznaczeniu danej opcji(checkboxa) po prostu jest wykonywana razem z innymi, jak to możliwe, czy gdybym udostępnił tu Source bardzo dobrego bota do WoWa, moglibyście mi wyjaśnić jak to tam działa?

• Dodaj nową pozycję...