Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu Online - dla wtajemniczonych

WINOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam małą prośbę, a brzmi ona tak...

Czy może mnie ktoś wtajemniczyć w tą grę?

Grałem w nią parę lat temu i miałem spory lvl (127), ale się nie chwalę i passy zapomniałem, a teraz znowu chcę sobie trochę pograć, ale nic już z tego nie pamiętam, więc potrzebuję informacji: Gram DW (tym nad DK) (DW - Dark Wizard) (DK - Dark Knight) i nie mam bronie i teraz nie wiem gdzie dostać podstawową broń, bo coś było, że się dostawało mieczyk jakiś, a gra ma 1 Serwerze z 2 Mediarg (czy jakoś tak) i w tym serwerze 2 pod (NO-PVP)

Jeżeli ktoś coś wie to niech napisze na tym forum lub na PM

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Jak zaczynasz DW to nic nie dostajesz tylko SKILL energy czy cos takiego taka kule.

Potem idz troche w glab jak chcesz kase uzbierac i bedzie takie kucie slychac zblizaj sie i bedzie kowal on sprzedaje armor.

Jak zaczynasz DK to dostajesz siekierke ;p

sygnakopia.png

Tak i Nie na drodze xD (animacja) zobacz ;]

Bębnyyy!!! (animacja) zobacz ;]

Opublikowano

Winos, też grałem pare lat temu, widze wigle/maya player :) nie wracaj do tej gry to nie to samo już... 400 lvl to nie cały miesiąc, gra jest płatna i zdominowana przez hacki - ogólnie jeden wielki syf do którego odradzam Ci wracać to już nie te piękne czasy... pozdrawiam

2006-2010

Opublikowano

Siemasz Winos nie wiedzialem ze takie gry cie interesuja. Gram sm ( Soul master -lepsza przemiana czarodzieja) na 250+. napisz na pw to jakos sie spotkamy w mu i sprobuje Ci jakos pomoc

Qzniar.gif

qzniar.png