Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje Pieski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1To tak wczoraj kupilem sobie piesk ao rasie shit-tsu 6 tygodniowy za 550 zl szczepiony rodowod itp kolo cos w stylu szarego

na poczatku myslalem ze bedzie piszczal przez conajmniej tydzien ale polozylem mu kocyk na podlodze kolo mojego łóżka

i okazalo sie ze zero pisku. Lecz obudzil sie o 6 i koniec snu w tu moje pytanie czy on tak juz ma ze wstaje o 6-8 pozniej znow spi od 15-18

to jeszcze szczeniatka wiec chce wiedziec jak jest u doroslych pieskow 2 Kiedy pierwszy raz sie idzie do fryzjera i co ile skracac wlosy

3 Od kiedy moge mu podawac np kawalki szynki kielbasy itp narazie radza podawac chrupi dla psow 4 Jest to suczka

PROSZE O ODPOWIEDZ DAM +

Niech odpowiadaja ci co maja te pieski a nie ktos ma mieszanca i pisze glupoty

Opublikowano

Litości... na forum o cheatach piszesz o psach ?!

jeszcze do tego jakaś rasa... no kur** idź na forum o psach i tam pisz. Tutaj może 1 user ma takiego psa :s

@down odpowiem używając edytuj aby uniknąć spamu.

Też przeglądam mistrzów więc mnie tym nie powaliłeś. Also nie mam siostry. Ew może Twoją postawię sobie jako sztachetę :P

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Także posiadam Yorka :)

A co do jedzenia.. Ja swojemu zaczęłam dawać po około roku dopiero.. Ale to też nie za często. Normalnie cały czas dostaje zwykłą, miękką suchą karmę dla psów ;P

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

ok dzieki narazie nie mam aparatu zeby zrobic fote

ale zaniedlugo zrobie

mialem takze 3 boksery ale 2 uciekly po 4 latach a 1 zmarl na raka

Opublikowano

mialem takze 3 boksery ale 2 uciekly po 4 latach a 1 zmarl na raka

Jak 2 uciekły to znaczy że miały złego pana (ciebie ofc.) ;> Każdy pies (tym bardziej że już jak ma ponad 4 lata) jest przywiązany do swojego pana, nawet kiedy ucieknie, to i wróci.

Mój pies jak miał 2 lata to kiedyś pobiegł gdzieś tam.. wrócił rano.

No ale,

@top

Lepiej napisać na jakimś pieskim forum, wątpie aby ktoś tu się znał, tym bardziej że shitzu to nie jest częsta rasa.

@edit

@2 down

To nie ma znaczenia, moje 2 psy kiedyś też uciekły za inną, wróciły, tak samo było u moich znajomych.

Opublikowano

1.Moj pies ma 2 lata a wstaje kiedy ja i tez spi od 15-18 Jak byl maly to wstawal tez bardzo wczesnie

2.Jak juz bedzie tak bardzo zarosniety tak okolo 1 roku zycia a skracaj co 2 miechy

3.Gdy bedzie juz doroslym psem (1 rok )