Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie Clanu

Grzebcio950

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Mam problem,otóż chce założyć clan,mam premke golda i gdy tworze clan to nie ważne co wpisze,to zawsze sie wyświetla komunikat że nazwa jest już użyta.

Też tak macie?

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

Zbugowane to jest tak jak kiedyś była rejestracja że nie szło zarejestrować bo każdy nick zajęty . Jest jeszcze 1 możliwość że nie da się na premce 3 dni gold zrobić klanu ale wątpie w to .

Opublikowano

W takim razie sądze, że rejestracja jest wyłączona. Może wypowie się ktoś, kto próbował.

Sam ci nic więcej nie mogę pomóc, bo póki co nie gram i nie mam premki...

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Ja jakieś 2 tyg temu jak miałem jeszcze premium bronze, i jak chciałem zrobić klan to też mi wyskakiwał taki błąd choćbym nie wiem jakie nazwy wymyślił zawsze zajęte. Próbowałem z 30 razy i nic. Prawdopodobnie jakiś bug albo zablokowali.

tehiln993.png

Opublikowano

Ja próbowałem 8 dni temu i nic... Podobno będzie nowy clan system, ale nawet jakby miał być to dlaczego jest rejestracja clanów off?

97871587.png

ZBIERAM MINUSY

Opublikowano

Ogólnie support też się zmieni ... oni odpisują i każą czekać ... tylko to odpisują , że są w trakcie przebudowy ... i to już troche trwa ... Należy czekać ... Może kiedyś to naprawią xD

Opublikowano

Topic jak byś czytał kilka tematów wcześniej to było i to wielo krotnie.

Narazie jest cos takiego i nie da sie robić klanów. Najprawdopodobniej jest to błąd, lecz do końca też nie wiadomo. Każdy tak ma jak Ty. Trzeba poczekać jeśli to jest błąd to go naprawią jeśli wyłączyli rejestrację nowych klanów to powinni jakąś informację zamiescić o tym.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...