Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Telekil

Artursi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie kto mi pomoże ustawić telekilla ? Bo coś mi do końca nie chce wybijać zombi :P może macie inne sposoby :) kto pomoże wynagrodzę :)

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

Włączasz gordona jak najedziesz na opcje telekill strzałke w prawo i trzymasz lewy przycisk myszy (żeby strzelać). Lub (jak nie chcesz trzymać lewego) najedź na Aimbot i w prawo a niżej Autoshoota włącz i wszystko.

dópa!

Opublikowano

Chodzi mu o to , ze jak wszyscy z jego teamu padną , to nie moze zabic wszystkich zombie . Gordon po prostu sie do nich nie teleportuje .

qtaseq.png
Specjalista
Opublikowano

ja po prostu wlaczam gravitu w domku i glitchuje sie na strych, jak pare mobow zostanie to recznie je wybijam z wlaczonym shot thru i wh, od 15 rundy trzeba wlaczyc gravity w miejscu gdzie zaczynaja sie schudy na pietro, wtedy tam nikt Cie nie dosiegnie i to samo recznie wybijasz pozostale

PS. na tele kilu bijesz z noza zeby nie stracic ammo all

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Witam , mam pytanie kto mi pomoże ustawić telekilla ? Bo coś mi do końca nie chce wybijać zombi :P może macie inne sposoby :) kto pomoże wynagrodzę :)

Włazisz w takie miejsce gdzie nie tyka cię trucizna .

lecisz do góry zabijasz zombi z noża i jak zostanie parę schodzisz na dół i wybijasz je bronią .

Chyba że zrób jak napisali Up.

Użyj Glitchera wejdź na strych wybijaj a później zejdź .

9368_gold.png

Opublikowano

Ja tak robiłem kiedys z kolegami że włączaliśmy najpierw GRAVITY lecielismy do nieba i wtedy włączałem aimbota ustawiając tyko AIMPOINT na 3 i wtedy włączasz TELLEKILL i szlejesz z nożem. Polecam to robic z twoimi ziomalami bo inaczej ktoś jak dednie screena ci zrobi i bana mozesz dostać.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

Ja tak robiłem kiedys z kolegami że włączaliśmy najpierw GRAVITY lecielismy do nieba i wtedy włączałem aimbota ustawiając tyko AIMPOINT na 3 i wtedy włączasz TELLEKILL i szlejesz z nożem. Polecam to robic z twoimi ziomalami bo inaczej ktoś jak dednie screena ci zrobi i bana mozesz dostać.

I tak bana dostanie prędzej czy później .

Wykryją go game logsy .

A co do czego można sprawdzić zabicia na minutę .

jeżeli będzie miał 100 zombi na minutę to na pewno nie będzie normalne .

9368_gold.png

Opublikowano

ja jak włączam glitch to zaraz spadam nie wiem czmeu ;/

A trzymasz tam jakieś przyciski co trzeba ?

Nie wiem jakie to są ale kiedyś na forum coś tam było iż coś trzeba przytrzymać i przemieszczać się w tamto miejsce co chcemy .

9368_gold.png

Opublikowano

żeby latać trzeba przytrzymać ' x ' ja przytrzymuje i latam lecz po chwili spada mi na dół i nie wiem o co chodzi

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

żeby latać trzeba przytrzymać ' x ' ja przytrzymuje i latam lecz po chwili spada mi na dół i nie wiem o co chodzi

Spróbuj Ghost Mode .

Po użyciu tej opcji twoja postać nie spanie na dół .

9368_gold.png

Opublikowano

jeśli włączę tak jak mówisz Ghostmode to, to nic nie da bo ghostem sie wzbije ale tylko wirtualnie lecz moja postac i tak bedzie stała w domku a ja ghostem bede latac to nic nie da bo mnie dedna ;p

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

jeśli włączę tak jak mówisz Ghostmode to, to nic nie da bo ghostem sie wzbije ale tylko wirtualnie lecz moja postac i tak bedzie stała w domku a ja ghostem bede latac to nic nie da bo mnie dedna ;p

Kiedyś jak hakowałem .

Het Het pamiętam używałem Fly po czym leciałem wysoko w niebo .

Wyłączałem Fly i szybko aktywowałem Ghost Mode.

Siedziałem u góry nie spadałem i rezałem zombi .

9368_gold.png

Opublikowano

tez tak robie jak mówisz włączam gravity lece wysoko w niebo lecz jak to wyłaczę to momentalnie spadam

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

a jak macie fly hacka to za chu**

nie potrafię tak wylądować by nie dednąć albo stracić hp choćby nie wiem jak to zrobił =.=

macie trick na to? xD

bo gram czasami na innej postać tak for funny

Opublikowano

tez tak robie jak mówisz włączam gravity lece wysoko w niebo lecz jak to wyłaczę to momentalnie spadam

Przecież ci tłumaczę -_-

Gdy spadasz odpal opcję Ghost Mode .

Wtedy zatrzymasz się w powietrzu .

9368_gold.png

Opublikowano

Przecież ci tłumaczę -_-

Gdy spadasz odpal opcję Ghost Mode .

Wtedy zatrzymasz się w powietrzu .

a ghostem zejde na dół i bede wybijac zombi na dole czy jak ?

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

a ghostem zejde na dół i bede wybijac zombi na dole czy jak ?

Wyłączając ghost będziesz spadał na ziemię i przed samym końcem aktywujesz go znowu aby się nie zabić

9368_gold.png

Opublikowano

Wyłączając ghost będziesz spadał na ziemię i przed samym końcem aktywujesz go znowu aby się nie zabić

ok, dzieki ziomek :) leci +

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober