Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Gry Mmo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj naszła mnie ochota na pogranie w grę MMO, najlepiej MMORPG, w której jest możliwość posiadania własnego domostwa.

Chciałbym abyście napisali mi tytuły gier, w których da się to domostwo mieć. Oraz opiszcie w jakim stopniu da się to domostwo zmienić.

Chodzi mi tu o takie rzeczy jak kształt domu, meble, kolory ścian itd. Nie wiem nawet, czy taka gra istnieje. :)

Z góry dziękuję za wasze propozycje. ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano
Większość gier MMORPG ma:

• styl gry oparty na grze fabularnej np. Guild Wars czy World of Warcraft, czyli: zadania do wypełnienia, potwory do pokonania, łup do zdobycia, "nabicie" poziomu;
  • system rozwijania postaci: wzrost umiejętności i/lub poziomu postaci, dzięki zdobytym punktom doświadczenia;
  • ekonomię opartą na handlu między graczami lub między graczami a NPCami;
  • system gildii lub klanów, do których mogą dołączać gracze;
  • Mistrzów Gry, którzy nadzorują świat gry.
  • administratorów, którzy nadzorują pracę serwera gry.

Źródło:

To jest ukryta treść, proszę

Nie znajdziesz takiej gry MMORPG ;)

Polecam Simsy.

@down

Nie wiedziałem, że takie coś istnieje.

Me gusta.

Opublikowano

AION ;) W aionie mozesz miec wlasny domek, kupujesz meble itd... znajomi moga Ciebie odwiedzac jesli znaja haslo do Twojej chałupki

Opublikowano

Tibja - Kwadratowy dom, meble i małżonka, Edycje masz taka, ze jak kogos wpuscisz to ci wszystko wyjebie a potem bedzie tylko branie rzeczy z ulicy przez sznanujacych sie mlodych graczy.

Ukladaj pro itemy w domku, zeby wiedzieli z kim maja do czynienia, a i nie choc na imperezy, rob je u siebie

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Runes of Magic na 10lvl już domek swój się ma bo do zmiany klasy jest, można mieć coraz większy dom, meble też rozstawiać itd.

FlyFF tu też można mieć domek :) meble też ale dalej to nie wiem

fs.png

Opublikowano

Ale niektórzy mają niedopieszczone życie. Brak im mamy zapewne. Patrząc na niektóre odpowiedzi dziwi mnie, to że nadal egzystujecie.

@Night Hunter Sam grasz w Metina, a piszesz mi o simsach. ^^ Skąd Ty się wziąłeś? Twoja wiadomość nie wniosła nic do tematu. Istnieje wiele gier w którym można posiadać dom.

@Gucio0 Po twoim stylu myślenia i avatarze można wywnioskować tylko dwie rzeczy, albo jesteś strasznie inteligenty, albo twoje życie od dawna jest marne, koledzy się z Ciebie śmiają, rodzice nie kochają lub coś podobnego. Wyśmiewasz grę Tibię, a w grach nie chodzi o to jak wyglądają (choć ja Tibi nie lubię i w życiu tego nie nie włączę), ale chodzi o zabawę i klimat. Zapewne jak napisałeś swoją wiadomość, to poczułeś się fajny. Muszę rozwiać twoją euforię, ale się wygłupiłeś.

@Lakus i Losiu_Metin2 Dziękuję za normalne odpowiedzi. :) I chyba zagram w Runes Of Magic. :)

P.S. Nie piszę poprawnie po Polsku! Nie czepiać się! ^^

P.S2. Gucio0 Jednak nie można uznać Cię za inteligentnego. Sądzę, że jak już pójdziesz do gimnazjum, to się trochę podciągniesz.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Jeśli chodzi o dom - Runes of Magic. Możesz tam kupować najróżniejsze rzeczy, np. szafy, stojaki na broń, etc. Jednak trochę trzeba uzbierać, aby kupić te przedmioty, ale cóż żadna gra nie jest banalna.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...