Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputery I Router

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm nie wiedzialem jak nazwac temat ale do rzeczy! Chodzi mi o to jak zrobic by wlamac sie nie uzywajac trojanow, robakow do komputera polaczonego na jednym routerze? W szkole na komnurskie moj kolega na kazdym ekranie nie uzywajac Tronaow napisal "WYGRALEM HAHA" i wiem ze dal Uruchom cmd ale dalej nie wiem co robil moze wy wiecie? Naprawde zalezy mi na tym bo moj stary jest bardzo dobrym informatykiem uczy w ameryce gdzies i przyjedzie na swieta chyba 21 i chciabym mu cos pokazac ze umiem :)

Pozdro LOVATO

PS. nie chodzi mi o wlamanie tylko pokazanie swoich umiejetnosci informatycznych

Opublikowano

i h** mnie to obchodzi! To jest forum o cheatach a nie włamywaniu się poprzez router do czyjegoś kompa!

P.S.

Po wieku się nie ocenia ludzi -.-

@down

Domyślam się że masz 16 lat

ale niestety nie dorównujesz inteligencją swoim rówieśnikom

k*wa to, że jest to piaskownica to nie znaczy, że można tu spamować/pytać o włamywanie się

i qrwa to, że masz to w dupie mnie nie obchodzi

reported.

bez gif.

Opublikowano

widac ze masz 11 lat :) a to piaskownica czlowieku :) wszystko tu se moge pisac :) dalej prosze o szybka odp.

Opublikowano
wszystko tu se moge pisac :)

Żebyś się nie zdziwił... Znasz taką stronę google.pl? Tam jest wszystko.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

start -> uruchom -> cmd -> net help send

nie wiem czy o to chodzi ale sprawdz

kaka: koorwa mac! A te Twoje zasrane kaka sraki sie nadaja tutaj? pozatym naucz sie czytac, bo majac 11 lat juz powinienes umiec "Piaskownica Tu tworzymy co chcemy. " czyli tak zwany offtopic ktory znajduje sie chyba na kazdym z for o kazdej tematyce, czyli miejsce gdzie mozesz napisac nawet o waleniu sobie gruchy.

Opublikowano

Wrot3k dziekuje !!!!!!!!!!!!

kaka: koorwa mac! A te Twoje zasrane kaka sraki sie nadaja tutaj? pozatym naucz sie czytac, bo majac 11 lat juz powinienes umiec "Piaskownica Tu tworzymy co chcemy. " czyli tak zwany offtopic ktory znajduje sie chyba na kazdym z for o kazdej tematyce, czyli miejsce gdzie mozesz napisac nawet o waleniu sobie gruchy.

Brawa dla niego!! Niechcialem tego pisac bo uznali by to admini za spam ale nareszcie ktos to zrobil! Podziw dlla tego pana i respect !

Opublikowano

Pomyliłeś fora, nie tolerujemy włamań na czyjeś komputery/konta. Jak masz tak dobrego ojca to niech Cię nauczy.

Nie myśl że to się tak łatwo robi, bo jakby było takie łatwe to pewnie większość komputerów już by nie chodziło....

W ogóle włamanie na konto/komputer w świetle polskiego prawa jest karalne, więc nie licz na pomoc.

Po więcej info leć na www.google.pl :)

Tym razem obejdzie się bez warna, bo to off-topic, ale jak jeszcze raz zapytasz gdzieś na forum o włamania/keyloggery, to poleci banan :)

Dla mnie EOT

Emerytura

Może kiedyś...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...